קונדילומה/פפילומה - כמה שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קונדילומה/פפילומה - כמה שאלות
    אורן
    13/02/2010

שלום
    לפני כשבועיים אובחנה אצלי קונדילומה בפיהטבעת,למרות שאני סטרייט ומעולם לא קיימתי יחסי מין אנאליים.
    בנוסף- מזה כמה שנים יש לי סימנים בצורת "גולות" זעירות זעירות על איבר המין והאשכים(מתחת לעור הדק המכסה את איבר המין והאשכים).
    על כל פנים,הלכתי לשני רופאים המומחים למחלות מין והם טוענים שהסימנים האלה אינם פפילומה או קונדילומה.
    למרות שהלכתי לחוות דעת שניה אני מפקפק בדבר מכיוון שהם לא אמרו במה כ-ן מדובר.
    זה לא נראה לי דבר נורמלי.מה זה יכול להיות?
    -עוד דבר אחרון:על הידיים שלי ישנן יבלות קטנות שמתרבות כל כמה ימים.האם מדובר בפפילומה?
    אם כן - האם ניתן להעלים את הסימנים האלה בצורה מוחלטת ולמנוע הישנות של הנגעים האלה באיברי המין ובידיים?
    אשמח אם איענה בתשובה מפורטת מכיוון שאני מאוד מודאג.
    רב תודות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קונדילומה...

ד``ר שרגא וקסלר
    13/02/2010

לפני כשבועיים אובחנה אצלי קונדילומה בפיהטבעת,למרות שאני סטרייט ומעולם לא קיימתי יחסי מין אנאליים.
    ^^אצל חולי קונדילומה סטרייטים - ל 25% יש קונדילומה אנלית או בתוך התעלה האנלית.
    בנוסף- מזה כמה שנים יש לי סימנים בצורת "גולות" זעירות זעירות על איבר המין והאשכים(מתחת לעור הדק המכסה את איבר המין והאשכים).
    ^^ממליץ לעשות קולפוסקופיה טובה.
    :על הידיים שלי ישנן יבלות קטנות שמתרבות כל כמה ימים.האם מדובר בפפילומה?
    ^^צריך לבדוק.
    אם כן - האם ניתן להעלים את הסימנים האלה בצורה מוחלטת ולמנוע הישנות של הנגעים האלה באיברי המין ובידיים?
    ^^ניתן להתרפא לגמרי מקונדילומה באשר היא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו