מה הסימנים לזיבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה הסימנים לזיבה
    דנית
    11/10/2007

אני חוששת שלבעלי יש ואם כן - אז זה לא ממני - אני צריכה לדעת כדי להחליט מה אני עושה עם המניאק....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה הסימנים לזיבה

הוספת תגובה

• סימנים שיכולים להעיד על זיבה

יעל
    12/10/2007

סימני המחלה בגברים משתנים על פי מקום הימצאותו של החיידק. לרוב, הם מאופיינים בצריבה ותכיפות במתן שתן, בדומה לסממני מחלות מין אחרות ודלקת בדרכי השתן (UTI). לעתים ישנה תחושת צריבה בעת השפיכה. סימנים נוספים אופייניים למחלה הם הפרשות מהפין, הגדלה של בלוטות הלימפה, כאבי גרון,דלקות בגרון ובשקדים המלווים בקושי בבליעה, ולעתים גם צריבה בפי הטבעת. בקרב גברים הומואים נפוץ זיהום רקטלי המתבטא בגרד, כאב וצריבה.

סימני המחלה בנשים - אצל נשים קשה בדרך כלל לאתר את סימני המחלה, ולכן חלק ניכר מהנשים הנושאות את המחלה, כלל אינן יודעות זאת. בדומה לגברים, גם אצל הנשים האיברים הרגישים ביותר לזיבה הם איברי המין - לרבות צוואר הרחם, השופכה, הנרתיק, ופי הטבעת. זיהום באיברי המין הנשיים עלול לגרום לנפיחות מקומית, רגישות וכאב, לדימומים ברחם וכאבים בבטן התחתונה. יש והכאבים מלווים בעליית חום הגוף ובתחושת חולשה כללית.

תוכלי לקבל הפנייה מרופא משפחה \נשים\ לבדיקת הימצאות הנגיף בדכ לוקחים משטחמהפרשות באיבר המין על מנת לבדוק הימצאות החיידק

הטיפול פשוט - אנטיביוטיקה, אבל חשוב לתפוס את המחלה בשלביה הראשונים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זיבה

ד''ר סרג' גרדשטיין
    13/10/2007

שלום רב,
    ראשית כל אני מקווה שאת ל א מתכוונת לקחת החלטות גורליות על פי התיעצות בפורום בלבד , יהיה זה הפורום המכובד ביותר...
    בכל אופן זיבה מתבטאת בצריבה בשופכה והפרשה מוגלתית מהשופכה. לעתים רחוקות יש סיבוכים בצורת דלקת פרקים אוף זיהום כללי קשה.

בברכה.
    ד"ר גרדשטיין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בזהירות

ליאור
    02/12/2007

רק רציתי להזהיר.... לחברה שלי היה את זה וזה פשוט אסון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו