ג'קוזי מלא בזרע טרי מדביק באיידס ??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ג'קוזי מלא בזרע טרי מדביק באיידס ??
    אנונימי
    16/02/2010

שלום
    האם ישיבה בג'קוזי בזמן שעשו בו אורגיה קבוצתית (אנשים גמרו שם בתוך הג'קוזי בזמן שישבתי בו ונהניתי מהמיים) יכולה להדביק ב-HIV ?
    אני רק ישבתי שם ולא השתתפתי באורגיה, אבל זה ג'קוזי קטן מאוד , ולקחתי מים והרטבתי את הפנים ואת הפה מידי פעם.
    ואחרי שיצאתי משם, חשבתי על זה, שנוזל הזרע של אנשים שאינני מכיר נשאב אל תוך משאבות הג'קוזי, והושפרץ בחזרה מכל הכיוונים, ואולי יש סיכוי שהנוזל הנגוע חדר לי לפה בזמן ששטפתי כל רגע את הפה והפנים והעיניים ?

מה אתם ממליצים ?
    1. האם כדאי לנסות לרוץ לקופת החולים בשביל לקבל גלולות של "היום שאחרי" ?
    2. האם הסיכוי להדבקה הוא אפס ? או אפסי? (יש הבדל בין אפס לאפסי...)
    3. האם נשיקה צרפתית עם אישה זונה ושיש סיכוי גבוה מאוד שהיא נגועה (רק נשיקה צרפתית ללא מין) האם יש סיכוי לקבל מהנשיקה איידס ? למרות שאומרים שנשיקה היא לא מעבירה איידס.
    4. ושאלה אחרונה : האם בכל מקרה כדאי לקחת אנטיביוטיקה למניעת כלמידה ומחלות אחרות ? כי מתחיל לי חום, וקראתי באינטרנט שהתסמינים הראשונים להידבקות הם חום, וזה לא ממש מעודד אותי, אני לא מצליח לישון.

תודה על תשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ג'קוזי...

ד``ר שרגא וקסלר
    16/02/2010

כך לא נדבקים מHIV. ולגבי שאר המחלות ניתן לעשות בדיקות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו