מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריבה בפין ובאשכים , לפעמיםאבי16/02/2010
שלום רב
הסיפור הוא כזה
באמצע חודש נובמבר , מגע אוראלי שלי ושלה
לאחר 6 שבועות מיום המגע , צריבה במתן שתן וצריבה באשכים
א. בדיקות זיבה , כלימידיה שליליות
ב.בדיקת שתן שלילית
טיפול בדוקסילין ורוציפן
בדיקת שתן נוספת שלילית
בדיקת עגבת שלילית
בדיקת איידס במרפאתך (רוק) שלילית , בדיקה בוצעה 11 שבועות לאחר מין אוראלי
ביקור אצל האורולוג , בדיקה רקטלית , ללא ממצאים
אולטראסאונד דרכי השתן והכליות , הכל תקין
הייתה הטבה מסוימת , עדיין סימפטומים של מתן שתן דחוף , לפעמים צריבה בקצה הפין והאשכים
ואז זה יכול לחלוף ולחזור
מה עוד עליי לעשות בבקשה ?
האורולוג אמר לי שסיפטומים עלולים להיות גם חודש וחודשיים אחרי
אנא חווה דעתך המלומדת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה...
ד``ר שרגא וקסלר16/02/2010כעיקרון האורולוג צודק אבל ליתר בטחון ממליץ לעשות בדיקת שתן PCR לזיבה, כלמידיה, מיקטפלסמה אוראופלסמה טריכומונס וכו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי
שואל16/02/2010תודה רבה על התשובה
שכחתי לציין , עשיתי בדיקת pcr לזיבה וכלימידיה בקופת חולים היא יצאה שלילית
לגבי אורופלסמזה טריכונומוס ועוד , האורולוג אמר לי שזה רלוונטי רק במידה
וישנם הפרשות, ולי כאמור אין
מה אתה מציע , להניח לזה , כי יכול להיות שאני פשוט בחרדה מטורפת
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי...
ד``ר שרגא וקסלר21/02/2010דעתי שונה מדעתו של האורולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטריכונומוס
שואל25/02/2010היי
רופא עור ומין תמך בהמלצתך , ביצעתי טריכונומוס ויצא שלילי
הבדיקה היחידה שלא ביצעתי היא הרפס מסוג 1 ,2 , אבל אין לי פצעים וגם
לא חושב שיש קשר לצריבות
כאשר אני מטיל שתן אפשר לראות בנקל השתקפויות זוהרות , כמו נצנוצים
האם יש לך עוד איזושהי המלצה מלבד להמתין
האם כדאי לי לשתות חמוציות או משהו אחר שיכול לשטוף הכל החוצה
אני מקפיד לשתות הרבה מים
בנוסף ,רופא העור שאל אותי שאלה מענינת , האם השתמשתי בסבון מסוג "דאב" (ואכן השתמשתי)
הוא טען שסבון זה גרם להרבה אנשים סבל וביקש ממני להפסיק לשטוף את איבר המין
למשך שבועיים כי זה יכול להיות הגורם
מה דעתך ? על האבחנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו
שואל25/02/2010שכחתי לציין
לגבי אורואפלסמה , מיקרופלסמה , הדוקסילין שקיבלתי היה אמור לטפל בכך כמו גם הרוציפן
זאת הסיבה שהתבקשתי לבצע רק טריכונומוס
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודה להתיחסותך דר וכסלר , סליחה על
אבי07/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)