כאבים בפין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בפין
    אבי
    28/02/2010

שבועיים לאחר סקס לא מוגן התחלתי להרגיש אי נוחות - כמו צביטה באזור החלק העליון של הפין. בנוסף לחץ באזור הבטן ותחושת תכיפות במתן שתן. ללא הפרשה. ניגשתי למרפאה של מחלות מין. לקחו ממני שתן, ונתנו לי ציפרודקס. אחרי 4 ימים בשיחת טלפון אמרו שהבדיקה שלילית. אחרי 8 ימים של ציפרודקס לא חלף. נתנו לי חמישה ימים פלאג'יל ו זטו. היה שיפור ושבועיים אחרי שוב מרגיש את אותן תחושות.
    מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בפין

הוספת תגובה

• כאבים...

ד``ר שרגא וקסלר
    02/03/2010

ניגשתי למרפאה של מחלות מין. לקחו ממני שתן, ונתנו לי ציפרודקס. אחרי 4 ימים בשיחת טלפון אמרו שהבדיקה שלילית.
    ^^איזו סוג בדיקה עשו ולאלו אורגניזמים כי יתכן שלא בודקים את כולם ולכן אתה ממשיך להרגיש אותן הרגשות
    מה עושים?
    ^^קודם מבררים את התשובה לשאלתי ואח"כ אוכל להמליץ על הצעד הבא או שתקצר תהליכים ותעשה בדיקה ל 14 מחלות מין בשיטת PCR. אוכל לעזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בפין

אבי
    04/03/2010

שבועיים אחרי גמר אנטיביוטיקה עשיתי שוב בדיקה PCR 10. הבדיקה יצאה שלילית. עדין יש כאבים - לא כל הזמן, ושונים בעצמתם - גם בבטן התחתונה וגם באזור העליון של הפין.
    האם יש צורך בבדיקות נוספות?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים...,

ד``ר שרגא וקסלר
    04/03/2010

קורה שהכאב או הצריבה ממשיכים למרות שהבדיקה תקינה. הייתי ממתין עוד כשבועיים ובוחן את המצב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו