מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בפיןאבי28/02/2010
שבועיים לאחר סקס לא מוגן התחלתי להרגיש אי נוחות - כמו צביטה באזור החלק העליון של הפין. בנוסף לחץ באזור הבטן ותחושת תכיפות במתן שתן. ללא הפרשה. ניגשתי למרפאה של מחלות מין. לקחו ממני שתן, ונתנו לי ציפרודקס. אחרי 4 ימים בשיחת טלפון אמרו שהבדיקה שלילית. אחרי 8 ימים של ציפרודקס לא חלף. נתנו לי חמישה ימים פלאג'יל ו זטו. היה שיפור ושבועיים אחרי שוב מרגיש את אותן תחושות.
מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים...
ד``ר שרגא וקסלר02/03/2010ניגשתי למרפאה של מחלות מין. לקחו ממני שתן, ונתנו לי ציפרודקס. אחרי 4 ימים בשיחת טלפון אמרו שהבדיקה שלילית.
^^איזו סוג בדיקה עשו ולאלו אורגניזמים כי יתכן שלא בודקים את כולם ולכן אתה ממשיך להרגיש אותן הרגשות
מה עושים?
^^קודם מבררים את התשובה לשאלתי ואח"כ אוכל להמליץ על הצעד הבא או שתקצר תהליכים ותעשה בדיקה ל 14 מחלות מין בשיטת PCR. אוכל לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים בפין
אבי04/03/2010שבועיים אחרי גמר אנטיביוטיקה עשיתי שוב בדיקה PCR 10. הבדיקה יצאה שלילית. עדין יש כאבים - לא כל הזמן, ושונים בעצמתם - גם בבטן התחתונה וגם באזור העליון של הפין.
האם יש צורך בבדיקות נוספות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים...,
ד``ר שרגא וקסלר04/03/2010קורה שהכאב או הצריבה ממשיכים למרות שהבדיקה תקינה. הייתי ממתין עוד כשבועיים ובוחן את המצב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)