עגבת - תעתוע ??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עגבת - תעתוע ??
    zvi
    13/03/2010

שלום

כמה ימים לאחר מגע עם קונדום החלו תחושות לא נעימות באיזור הפין
    נשללה קלמידה וגונוריאה ולייתר ביטחון קיבלתי דוקסלין לשלשה שבועות בטענה שזה NSU
    הטיפול לא עזר ואז פניתי לאורולוג מומחה .
    זה היה כ ארבעה שבועות או חמישה לאחר מגע.
    נשללו עוד פעם קלמידה , גונויאאה איידס סיפיליס ועוד שמות .
    קיבלתי אור ירוק לחזור לפעילות מלאה
    עברו אבעה חודשים ובזמן זה מידי פעם עדיין יש לי תחושות לא נעימות בקצה הפין אבל לא כמו בהתחלה . לאחר ארבעה חודשים הופיע לי פריחה בכל הבטן ווהחזה ורופא העור שלח אותי שוב לבדיקת עגבת שנשללה . הוא אומר שזה פיאריסיס רוזאה

שאלותי הן
    1. האם פעמיים בדיקות בשלב של ארבעה חודשים וכאשר יש פריחה ובמידה ויש מחלה סימן שהיא פעילה יצאו שלליות אזי אני רגוע שלא עברתי את המחלה או שטיפול הדוקסילין בשלב המוקדם מטשטש את העקבות?
    2. מדוע מידי פעם עדיין יש לי תחושת לא נעימות בפין במיוחד לאחר קיום יחסי מין ?
    אני מדמיין שכיפת הפין נראית אחרת( מין רגישה כזאת עם צבעים שונים מבעבר ) למרות שאורולוג ורופא המשפחה אומרים שהיא נראיית נורמלית לחלוטין
    אנא תשובותיך
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגבת - תעתוע ??

הוספת תגובה

• עגבת...

ד``ר שרגא וקסלר
    14/03/2010

1. האם פעמיים בדיקות בשלב של ארבעה חודשים וכאשר יש פריחה ובמידה ויש מחלה סימן שהיא פעילה יצאו שלליות אזי אני רגוע שלא עברתי את המחלה או שטיפול הדוקסילין בשלב המוקדם מטשטש את העקבות?
    ^^אלו בדיקות עשית? תרביות, PCR? נוגדנים, אנטיגנים?
    2. מדוע מידי פעם עדיין יש לי תחושת לא נעימות בפין במיוחד לאחר קיום יחסי מין ?
    ^^לפני מתן תשובה יש לדעת אלו בדיקות עשית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו