כלמידיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כלמידיה
    אדווה
    13/03/2010

שלום רב,

לפני כחודש איבחנו אצלי כלמידיה הרופא נתן לי דוקסילין למשך שבועיים.
    יש לי 2 שאלות:
    1. האם בדיקת שתן שאני אעשה עכשיו כדי לראות אן הכלמידיה עברה תיתן לי תוצאות אמינות? או שעלי לעשות בדיקה אחרת?
    2. אני לא יודעת כמה זמן (אני בת 28 פעילה מינית בערך מגיל 20) אני סוחבת את הכלמידיה איתי, הבדיקה לכלמידיה נעשתה מכיוון שאני סובלת מדלקות חוזרות ונשנות בנרתיק שלא היה ברור ממה נובעות, האם ייתכן שיש לי נזק באיברים פנימיים כגון שחלות, חצוצרות וכדומה? במידה וכן כיצד אני יכולה לבדוק זאת?
    תודה רבה מראש
    אדווה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כלמידיה

הוספת תגובה

• כלמידיה

ד``ר שרגא וקסלר
    14/03/2010

לפני כחודש איבחנו אצלי כלמידיה הרופא נתן לי דוקסילין למשך שבועיים.
    ^^איך אבחנו באיזו בדיקה?
    יש לי 2 שאלות:
    1. האם בדיקת שתן שאני אעשה עכשיו כדי לראות אן הכלמידיה עברה תיתן לי תוצאות אמינות? או שעלי לעשות בדיקה אחרת?
    ^^מומלץ בדיקת שתן ל PCR
    2. אני לא יודעת כמה זמן (אני בת 28 פעילה מינית בערך מגיל 20) אני סוחבת את הכלמידיה איתי, הבדיקה לכלמידיה נעשתה מכיוון שאני סובלת מדלקות חוזרות ונשנות בנרתיק שלא היה ברור ממה נובעות, האם ייתכן שיש לי נזק באיברים פנימיים כגון שחלות, חצוצרות וכדומה? במידה וכן כיצד אני יכולה לבדוק זאת?
    ^^קודם כל לעבור את השלב הראשון של הבדיקה ואז שוב לדון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לשאלתך

אדווה
    14/03/2010

הבדיקה הייתה בדיקת שתן - סרולוגיה לכלמידיה
    תודה מראש
    אדווה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה...

ד``ר שרגא וקסלר
    20/03/2010

אין משמעות לבדיקת סרולוגיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו