מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- HVPאשר14/03/2010
לד"ר שלום
אני מניח שבעקבות התוכנית אתמול בערוץ 10 אתה מקבל המון שאלות. אז ככה. אני חשבתי לתומי שקונדום בעיקרון נותן הגנה למחלות מין. והנה אתמול בכתבה נאמר שלא...
יש לי נטייה להיפוכנדריה, ואני נורא לחוץ.
לפני מספר חודשים קיימתי כמה פעמים יחסי מין מוגנים (עם קונדום) עם בחורה שלדעתי היו לה מספר רב של פרטנרים ויתכן שקיימה בעבר יחסי מין לא בטוחים. היום אני יוצא עם בחורה דתייה, שלא קיימה עוד יחסי מין מלאים עם אף אדם, למרות שנראה לי שכן היה לה מגע עור בעור. אני מרגיש נורא שאני עלול להיות אחראי לכך שהיא תחשף לנגיף הHPV. מה הסיכויים שאכן אני נשא של הנגיף? יצויין שלא היו לי כל סימפטומים מאז המגע. מה משמעות הקביעה שהנגיף עובר גם במגע עור בעור? האם יש סימפטומים המעלים את הסיכויים להדבקה גם בקיום יחסי מין עם קונדום?
כיצד ניתן לבדוק עם אני נשא? אלו בדיקות עלי לעשות?
ממש תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר HPV
ד``ר שרגא וקסלר18/03/2010ניתן לבצע בדיקת PCR על מנת לדעת את אתה נשא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)