מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עגבת תעתוע תשובות לשאלותך מקודם לכןzvi15/03/2010
הוצאתי את כל הניירת ולהלן התשובות
שלשה שבועות לאחר מגע חשוד ( עם קונדום)
לא היו סימני כיב ולא הפרשות אלא רק תחושה לא נעימה בקצה הפין ודחף לשירותים
טופלתי בדוקסילין שלשה שבועות לייתר ביטחון והתוצאות היו כך:
immunology
Syphilis IgG/igM by Eia NEGETIVE
trachomatis ( natt) urine - negetive
n.gonorrhoea urine negetive
microbilogy
ph-6
protein negetive
glucose negetive
keton negetive
blood negetive
urobilinogen - normal
wbcs 1-9/hpf
rbcs - not seen
casts not seen
epithelial cells - not seen
crytals +++calcium oxalate
organisim - not seen
culture - no bacterial growth
urehral swab - no wbsc seen
microscopy - no orgnisim seen
culture +++mixed skin flora
no gonorrhoea or clamidia specific isolted
mycroplasma/ureaplasma - negetive
הדוקסילין לא עבר והלכתי שוב לבדיקות לאחר 6 שבועות ממגע חשוד
endocrinology
hiv 1&2/p24 ag screen not detected
sample type urine:
chlamydia trachomaties(pcr) negetive
n gonorrhoea dna(pcr) negetive
mycoplasma gentalium (pcr) negetive
ureaplasma pcr negetive
trichomonas vaginalis pcr negetive
gardnerella vaginalis pcr negetive
herpes simplex type i/ii negetive
הרופא טען שיש לי NSU נתן לי LEVOFLOXACIN והתחלתי להרגיש טוב והכל עבר ( הוא טוען שאזה פסיכוסומטי )
לאחר ארבעה חודשים הופיע על החזה והבטן תפרחת ורודה וקצת כאבים בפרקי האצבעות - הלכתי לרופא עור
הוא איבחן פטראוסיס רוזאה ושלח שוב לסיפילס ולדרישתי ל HIV שוב
הפעם סיפליס נבדק על ידי TPIA והתשובה NO REACTIVE
HIV גם שלילי
הפריחה התחילה להעלם אבל יש לי שוב ומידי פעם תחשות בקצה הפין במיוחד לאחר מגע מיני.
האם NSU עבר לזוגתי (כיוון שקיבלתי אור ירוק לפעיולות מלאה כמה פעמים) אני טופלתי והיא לא ועכשיו אנחנו במעגל?? או כיוון שלא מצאו באף שלב כלום זה לא המקרה ?
האם בשתי הבדיקות של הסיפליס שללתי הימצאותו ??
אני לא גר בארץ אלא באירופה אחרת הייתי מגיע למרפאתך ...
אנא תשובתך מה הלאה ???
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוסף
zvi16/03/2010בימים האחרונים כואבות לי כפות הידיים בעיקר בבוקר , הגרון מעט מציק והעניים דומעות יותר מתמיד.
הפריחה הולכת ונעלמת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוסך
zvi17/03/2010אני מדמין שאני רואה על כיפת הפין צבעים שונים מתחת לעור אולי כתמים שונים ..זה היה לפני כמה חודשים בדיוק כמו עכשיו ולא התפתח ואני כבר לא זוכר איך זה היה ליפני הארוע .
הראתי לאורלוג ולרופא המשפחה והם טוענים שאין כלום
אני קורא באתר שלך ועוד ואני חושד בקונדילומה ...
האם PCR מספיק לשלול החשד או קולוסקופיה .. משום מה כאן האורלוג המומחה טוען שהוא מתעסק גם במחלות ממין ולא רופא עור ומין או מתמחה מיוחד..
ז"א - האם הוא הכתובת הנכונה או אני חיי בלחפש מומחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוסף
zvi17/03/2010ד"ר אני במתח עצום עשיתי כל מאמץ לבדוק הכל במשך כמה חודשים .. האורולוג לאחר ששלל הכל נתן לי אור ירוק לחזור לפעילות ואכן חזרתי עם אישתי ... לפתע פתאום הייתה לי הפריחה החזה.. שעוברת רופא העור שלל סיפיליס וושוב נתן לי או ר ירוק ועכישו או שאני מדמיין או שאני רואה את אותן הצבעים מתחת לעור שהאורולוג ורופא המשפחה לא רואו בהתחלה ( האורלוג מנהל מחלקות בתי חולים וכוכו וטוען שהוא הכתובת הכי טובה כאן )..
בנוסף בזמן זה אישתי התקינה התקן תוך ריחמי ובשלבים הראשונים הרגשתיאותו באיבר המין .. אולי יש קשר??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוסף...
ד``ר שרגא וקסלר21/03/2010איני מבין מה הבעיה שלך. שללו את הסיפליס. מחלות מין נוספות בדקו ולא מצאו אז מה השאלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבעיה היא...
zvi21/03/2010תודה ד"ר,
הבעיה היא ששורה תחתונה שוב יש לי צריבות בקצה הפין ותחושה של אי נוחות כמו ליפני ארבעה חודשים לאחר הפסקה .. מעבר לזה פתאום הופיע לי הפריחה שבגינה שללו סיפיליס ולכן אני חושש שעדיין יש משהו שהגוף מגיב איליו ופיספסתי בבדיקות איזה וירוס או השד יודע מה .
היית ישוב אצל האורולוג וזה הסתכל בזכוכית מגדלת עם פנס ואומר שאין קונדילומה והוא ראה המון מיקרים בחייו . ישב איתי הראה לי תמונות הסביר לי ואמר שיש לי NSU ושאמשיך כך עוד כמה חודשים לפני שיחליט האם לחדור עם סיב לתוך הפין ....
האם עלי להשלים אם ה NSU ושזה יעבור ? הרי אני חושש לביראותי ואף יותר מזה לבריאותה של אישתי ....
המעגל הדבקה שאני מדבר עליו הוא כך:
שכבתי עם אישתי פעם אחת קודם לטיפול בדוקסילין ולאחר שנשלל גונוריאה וקלמדיה . האם הדוקסילין גם מרפא את שאר המחלות שנבדקתי ולכן התוצאות היו שיליות אבל אישתי נדבקה עוד ליפני ועכשיו אנחנו במעגל??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגבת...
ד``ר שרגא וקסלר18/03/2010לא נבדקו זן נוסף של מיקופלסמה וזן נוסף של אוראופלסמה. פרט לכך הכל תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר אבל .......
zvi18/03/2010פירטתי כל כך הרבה תופעות כייצד אתה פותר אותי שהכל בסדר ?
יש לי תחושת אי נוחות בפין ?
מה לגבי HPV?קונדילומה ?
מה לגבי מעגל הדבקה שלי ושל אישתי ? ש יכול להיות שטופלתי בדוקסילין אבל לפני כן הדבקתי אותה ואז הדוקסילין עזר לי אבל היא הדביקה אותי בשנית וכן הלאה ?
מה לגבי התקן תוך ריחמי ?
אילו מינים של המחלות הללו שאתה מציין עלי לדרוש לבדיקה ?
אנא קרא שנית את ה מייל הראשון שלי בעמוד הקודם ותן לי עיצה ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל אחד גדול
zvi18/03/2010אני רואה שכל הבדיקות תקינותהשאלה היא מה הלאה?
אילו זנים של מקופלאסמה ואורפלאסמה לא בדקו ועלי לדרוש לבדוק?
מה לגבי פפילומה , קונדילומה?
מדוע למרות שהכל תקין עדיין חוזרת לי התחושה של אי נוחות בקצה הפין לאחר ארבעה חודשים?
מה עוד לבדוק ואיך??
אנא חלץ אותי מהלופ שאני נמצאבו ??
אולי יש קשר להתקן תוך ריחמי?
אני אובד עיצות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל...
ד``ר שרגא וקסלר21/03/2010מצטער רשימת שאלותיך ארוכה מדי וקשה לי לעקוב אחרי כל הסיפור אחת לכמה ימים. אני מציע שתיגש לרופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנא - ניסיון אחרון בתימצות
zvi21/03/2010שכבתי עם אישתי פעם אחת ליפני בדיקות .
למרות שלא נמצא קלמידיה וגונראייה - טופלתי דוקסילין וזה לא עזר לתחושת האי נוחות בקצה הפין לאחר מכן טופלתי בעוד אניביוטיקה לטענת האורולוג להקל על הפרוסטטה .נבדקתי בשאר הבדיקות שמניתי לאחר מכן והכל יצא שלילי - השאלה היא האם האנטיביויטקיה מטפלת בכל שאר המחלות ואז משהו עבר לאישתי לפני שטופלתי באנטיביויטיקה ועתה זה חוזר אלי ?
אישתי לא מתלוננת על כלום .
במקביל באותו זמן היא התקינה התקן תוך ריחמי ויש ל ה דימומים שהגניקולוג טוען שזה סביר בגלל ההתקנה ( שלשה חודשים ).
האם יש איזה קשר ?
האורלוג שלי אומר שהכל יעבור ואין לי כלום והוא לא מבין למה אני מבקש לבדוק קונדילומה הרי הוא רואה בבירור שהכל נורמלי . בקיצור אחרי כל הבידקות הוא מנפנף אותי .
היום יש לי שוב תחושת אי נוחות בקצה הפין כאילו בפנים הוא דביק כזה ורצון ללכת לשירותים .
תודה על הסובלנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)