מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרשות חוזרות.שימי17/03/2010
היו לי הפרשות מהפין וצריבה במתן שתן.
עשיתי בדיקה התגלה אצלי החיידק הנל staph heamolyticus .
טופלתי במקרודנטין למשך 10 יום ולא היה שינוי.
אח"כ הרופא נתן לי דוקסילין 100 למשך 10 ימים היה שינוי לטובה, הצריבות הפסיקו ממש מהיום הראשון שהתחלתי לנטול את התרופה אבל ההפרשות המשיכו במידה מועטה יותר.. לאחר 10 ימי טיפול חזרתי לאורולוג והוא המליץ להמשיך את הטיפול בעוד שבוע יש לציין כי בכל התקופה אני לוקח 2 כדורים ביום. לאחר אותו שבוע המשיכו ההפרשות במידה מועטה יותר. הגעתי לרופא והוא נתן לי מינוציקלין 50MG כדור אחד ביום למשך שבועיים. כרגע זה שבוע +- מאז שהפסקתי ליטול את התרופה. עשיתי בדיקת שתן +תרבית שתן שניהם יצאו בסדר גמור ואין זכר לחיידק. בכל זאת פעם בכמה ימים יש הפרשה קטנה קטנה/רטיבות באיזור הפתח של איבר המין, ואחרי שאני גומר דקה או 2 אחרי יוצאת הפרשה שקופה כמה טיפות ממש. מאחר ותרבית והבדיקת שתן יצאו תקינות הרופא אמר לי שזה תקין שהתסמינים הללו ימשכו לזמן מה ויעלמו מעצמם. אני עדיין מודאג מההפרשות.
? האם יש סיבה לדאגה ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ??
שימי19/03/2010אני ממש מודאגגג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרשות...
ד``ר שרגא וקסלר21/03/2010במקרה כזה יש לבדוק גם מחלות מין בבדיקה מיוחדת של PCR ולא תרביות ואם הצריבה ממשיכה יש לשקול טיפול נוסף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)