עוד כמה שאלות בבקשה....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוד כמה שאלות בבקשה....
    רוצה לדעת הכל
    20/03/2010

בעקבות הכתבה המצולמת שהייתה בטלוויזיה "סקס קטלני", החלטתי לערוך בדיקות דם מקיפות לאיידס ושאר מחלות המין..
    השאלות שלי הן -
    - (שאלה מפגרת אבל אני אשאל למען הסר ספק): האם צריך להיות בצום? רצוי להיות בצום?

- האם כל מחלות המין האפשריות נבדקות ע"י בדיקות הדם? כלומר, אם אלך למרפאת לוינסקי ולאחר שכל מבחנות הדם תחזורנה מן המעבדה עם תשובות שליליות (כלומר, שהכל תקין) - האם הדבר אומר שהנני מוגנת ואין לי שום מחלת מין? (וכמובן אעשה גם בדיקת פאפ אצל רופא נשים)? האם יש צורך לערוך בדיקות נוספות???

- האם מרפאת לווינסקי מספקת את כל הבדיקות לכל מחלות המין הקיימות?

- האם הבדיקות כרוכות בתשלום או שקופ"ח מכסה עליהן?

- הבנתי שבדיקת דם לגילוי איידס נותנת תשובה לגבי שלושה חודשים אחורה. (או שבעצם זה חודשיים???) האם יש בדיקה שנותנת מענה לזמן קצר יותר מ3 חודשים/חודשיים? כלומר, האם יש בדיקה שיכולה לתת תשובה לגבי מה שקרה איתי לפני שבועיים?
    אם כן, היכן עושים זאת? האם מרפאת לוינסקי גם היא עושה בדיקות "מזורזות" מסוג זה?

ומה לגביי שאר המחלות? האם גם להן מתקבלת אינדיקציה של שלושה חודשים אחורה או אפילו מ24 השעות האחרונות , או שזה רק ככה באיידס????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עוד כמה שאלות בבקשה....

הוספת תגובה

• עוד...

ד``ר שרגא וקסלר
    21/03/2010

האם צריך להיות בצום? רצוי להיות בצום?
    ^^לא
    - האם כל מחלות המין האפשריות נבדקות ע"י בדיקות הדם?
    ^^לא
    - האם הדבר אומר שהנני מוגנת ואין לי שום מחלת מין?
    ^^לא
    האם יש צורך לערוך בדיקות נוספות???
    ^^כן
    - האם מרפאת לווינסקי מספקת את כל הבדיקות לכל מחלות המין הקיימות?
    ^^לא
    - האם הבדיקות כרוכות בתשלום או שקופ"ח מכסה עליהן?
    ^^הבדיקות איפה?
    - הבנתי שבדיקת דם לגילוי איידס נותנת תשובה לגבי שלושה חודשים אחורה. (או שבעצם זה חודשיים???) האם יש בדיקה שנותנת מענה לזמן קצר יותר מ3 חודשים/חודשיים?
    ^^אצלנו עושים בדיקה של חודשיים אחורה.
    כלומר, האם יש בדיקה שיכולה לתת תשובה לגבי מה שקרה איתי לפני שבועיים?
    ^^לא
    אם כן, היכן עושים זאת?
    ^^למשל אצלנו
    האם מרפאת לוינסקי גם היא עושה בדיקות "מזורזות" מסוג זה?
    ^^איני יודע
    ומה לגביי שאר המחלות? האם גם להן מתקבלת אינדיקציה של שלושה חודשים אחורה או אפילו מ24 השעות האחרונות , או שזה רק ככה באיידס????
    ^^רק באיידס באחרות בבדיקת PCR מספיקות 24 שעות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה, אבל לא הבנתי משהו..

רוצה לדעת הכל
    21/03/2010

איך אפשר להיות בטוחה שאין לי שום מחלת מין? איזה בדיקות נוספות חוץ מבדיקות דם ובדיקת פאפ עליי לעשות? כמה מחלות מין (במספר) קיימות?
    אם עברו בדיוק חודשיים (60 יום) הבדיקה וודאית ב100% או שעדיף להמתין לחודשיים ויום/יומיים/שבוע?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה...

ד``ר שרגא וקסלר
    21/03/2010

רשימת 18 המחלות ואופן הבדיקות שלהם מפורט באתר שלי. הקליקו שם: "בדיקות למחלות מין".
    לבדיקת HIV נדרשים 60 יום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו