מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עוד כמה שאלות בבקשה....רוצה לדעת הכל20/03/2010
בעקבות הכתבה המצולמת שהייתה בטלוויזיה "סקס קטלני", החלטתי לערוך בדיקות דם מקיפות לאיידס ושאר מחלות המין..
השאלות שלי הן -
- (שאלה מפגרת אבל אני אשאל למען הסר ספק): האם צריך להיות בצום? רצוי להיות בצום?
- האם כל מחלות המין האפשריות נבדקות ע"י בדיקות הדם? כלומר, אם אלך למרפאת לוינסקי ולאחר שכל מבחנות הדם תחזורנה מן המעבדה עם תשובות שליליות (כלומר, שהכל תקין) - האם הדבר אומר שהנני מוגנת ואין לי שום מחלת מין? (וכמובן אעשה גם בדיקת פאפ אצל רופא נשים)? האם יש צורך לערוך בדיקות נוספות???
- האם מרפאת לווינסקי מספקת את כל הבדיקות לכל מחלות המין הקיימות?
- האם הבדיקות כרוכות בתשלום או שקופ"ח מכסה עליהן?
- הבנתי שבדיקת דם לגילוי איידס נותנת תשובה לגבי שלושה חודשים אחורה. (או שבעצם זה חודשיים???) האם יש בדיקה שנותנת מענה לזמן קצר יותר מ3 חודשים/חודשיים? כלומר, האם יש בדיקה שיכולה לתת תשובה לגבי מה שקרה איתי לפני שבועיים?
אם כן, היכן עושים זאת? האם מרפאת לוינסקי גם היא עושה בדיקות "מזורזות" מסוג זה?
ומה לגביי שאר המחלות? האם גם להן מתקבלת אינדיקציה של שלושה חודשים אחורה או אפילו מ24 השעות האחרונות , או שזה רק ככה באיידס????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד...
ד``ר שרגא וקסלר21/03/2010האם צריך להיות בצום? רצוי להיות בצום?
^^לא
- האם כל מחלות המין האפשריות נבדקות ע"י בדיקות הדם?
^^לא
- האם הדבר אומר שהנני מוגנת ואין לי שום מחלת מין?
^^לא
האם יש צורך לערוך בדיקות נוספות???
^^כן
- האם מרפאת לווינסקי מספקת את כל הבדיקות לכל מחלות המין הקיימות?
^^לא
- האם הבדיקות כרוכות בתשלום או שקופ"ח מכסה עליהן?
^^הבדיקות איפה?
- הבנתי שבדיקת דם לגילוי איידס נותנת תשובה לגבי שלושה חודשים אחורה. (או שבעצם זה חודשיים???) האם יש בדיקה שנותנת מענה לזמן קצר יותר מ3 חודשים/חודשיים?
^^אצלנו עושים בדיקה של חודשיים אחורה.
כלומר, האם יש בדיקה שיכולה לתת תשובה לגבי מה שקרה איתי לפני שבועיים?
^^לא
אם כן, היכן עושים זאת?
^^למשל אצלנו
האם מרפאת לוינסקי גם היא עושה בדיקות "מזורזות" מסוג זה?
^^איני יודע
ומה לגביי שאר המחלות? האם גם להן מתקבלת אינדיקציה של שלושה חודשים אחורה או אפילו מ24 השעות האחרונות , או שזה רק ככה באיידס????
^^רק באיידס באחרות בבדיקת PCR מספיקות 24 שעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה, אבל לא הבנתי משהו..
רוצה לדעת הכל21/03/2010איך אפשר להיות בטוחה שאין לי שום מחלת מין? איזה בדיקות נוספות חוץ מבדיקות דם ובדיקת פאפ עליי לעשות? כמה מחלות מין (במספר) קיימות?
אם עברו בדיוק חודשיים (60 יום) הבדיקה וודאית ב100% או שעדיף להמתין לחודשיים ויום/יומיים/שבוע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה...
ד``ר שרגא וקסלר21/03/2010רשימת 18 המחלות ואופן הבדיקות שלהם מפורט באתר שלי. הקליקו שם: "בדיקות למחלות מין".
לבדיקת HIV נדרשים 60 יום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)