נפיחות וגירוד בפות.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נפיחות וגירוד בפות.
    לאשם
    23/03/2010

אני מצטערת שזה מנוסח ככה, קצר ולעניין פשוט אני נורא מודאגת ולא עולות לי דרכים לנסח את זה בצורה עדינה יותר...
    כבר שלושה ימים נפוחות לי שפתיי הפות והרגשה כאילו אני חייבת לגרד או לגעת בזה, הרגשה מוזרה ביותר... אני וחבר שלי קיימנו יחסי מין והרגשה הזאת עברה, אבל כעבור יום זה חזר שוב.
    כשפותחים את השפתיים במקום הגירוד יש מין הפרשה קטנה ולבנה והנפיחות לא עוברת..
    זה בחיים לא קרה לי, וזה נורא מדאיג אותי.. אני שוטפת את המקום כמה שיותר בתקווה שזה ירגע ויעבור אבל זה לא ממש עוזר..
    ואם מידע זה עוזר, את המחזור החודשי שלי קיבלתי החודש בזמן.
    ייתכן שזאת אינפקציה? לפנות לגניקולוג או לחכות עוד כמה ימים? מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נפיחות וגירוד בפות.

הוספת תגובה

• נפיחות...

ד``ר שרגא וקסלר
    24/03/2010

לפנות לגניקולוג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה..

לאשם
    24/03/2010

קראתי הרבה באינטרנט והדבר הכי הגיוני זה שיש לי דלקת שנגרמה כנראה מקירור, לא סיפרתי על כך לאמא שלי ולכן זה קצת בעייתי לפנות לגניקולוג, אין דרך טבעית כלשהי להרגיע\לגרום לזה לעבור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד...

ד``ר שרגא וקסלר
    08/04/2010

איני מכיר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו