פפילומה קונדילומה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פפילומה קונדילומה
    zvi
    25/03/2010

האם במשך חמישה חודשים שיש לי תחושות לא טובות בקצה הפין עם תכיפות לשירותים
    וכל הבדיקות PCR תקינות כולל סיפיליס , קלמידה , גונוריאאה , מיקופאלסמה , יורופלאסמה ועוד
    ואין סטמנים חיצונים או הפרשות ישנהעוד סיבה שיכולה להיות לתחושות אלו?
    האם קונידולמה מתפתחת ברגע שמתחילה או יכולה להישאר סמויה שנים ??ז"א במידה ולפני חמישה חודשים התחילה התחושה ולא רואים כלום אזי אין פפילומה ?
    האורולוג טוען שאין כלום והכל נורמלי אבל התחשות ממשיכות ...
    בנסוף לתחשות הללו יש לי כאבי פרקים בכפות הידיים והואורולוג אומר שזה אורטראיטייס לא ספציפי וזה ייקח זמן שיעבור ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פפילומה קונדילומה

הוספת תגובה

• פפילומה...

ד``ר שרגא וקסלר
    25/03/2010

האם במשך חמישה חודשים שיש לי תחושות לא טובות בקצה הפין עם תכיפות לשירותים
    וכל הבדיקות PCR תקינות כולל סיפיליס , קלמידה , גונוריאאה , מיקופאלסמה , יורופלאסמה ועוד
    ואין סטמנים חיצונים או הפרשות ישנהעוד סיבה שיכולה להיות לתחושות אלו?
    ^^ממליץ לעשות קולפוסקופיה
    האם קונידולמה מתפתחת ברגע שמתחילה או יכולה להישאר סמויה שנים ??
    ^^גם וגם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק הבהרה בבקשה

zvi
    26/03/2010

האורולוג לא שולח לקולופסקופיה כיוון שלא רואה כלום וטוען שאם עד עכשיו לא התפתח כלום שניתן לראות בעין אזי אין כלום..
    האם עלי לדרוש בכל זאת כיוון שיכול להיות שזה כך כבר כמה חודשים וזה גורם לתחושות לא נוחות בקצה הפין ? או שזה רק לייתר ביטחון שאין גם את הפיפלומה בנוסף לתחושת הללו...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוסף יבלת בכף היד

zvi
    27/03/2010

האם יבלת חדשה בכף ביד בצבע צהב מחזקת את החשד ..או אין קשר ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק...

ד``ר שרגא וקסלר
    08/04/2010

רוב הגידולים אינם ניתנים לאבחון בעין הרגילה ולכן יש צורך בקולפוסקופ, מכשיר שלא נמצא בידי רופאי עור או אורולוגים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך מתאמים אתך אישית בביקור בארץ

zvi
    08/04/2010

אני לא מצליח לארגן כאן בדיקות קולופוסקופיה
    אני אפגש עם מומחה מחלות מין אני מקווה השבוע .
    אהיה בביקור בסוף החודש בארץ ליומיים - האם ניתן לארגן באחד הערבים ( סוף היום או ככל שניתן יותר מאוחר) בדיקות קולפוסקפיה ...
    אילו בדיקות להכין מראש מכאן ליפני שאני מגיע על מנת להיות יעיל ..
    איך פונים אליך אישית ......?
    אנא נסה להתעמק בכל הסיפור הארוך שלי על פני האתר ותן לי הימע מה להכין ליפני שאני מגיע אליך במידה ואפשר כמובן..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקה גנטית לוירוס פפילומה

zvi
    09/04/2010

נשלחה היום בדיקה
    HPV DNA SCREN
    האם קודם לחכות לתשובות ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקה...

ד``ר שרגא וקסלר
    10/04/2010

איני יודע כמה זנים בודקים לך ואם לא בודקים את כל הזנים בעולם [למעלה מ 200] אז אין טעם בבדיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אני אתקשר לתאם

zvi
    11/04/2010

תודה אני אתקשר השבוע לתאם ...
    המומחה כאן לקח עם מברשת קטנה מתוך איבר המין ושלח ל בדיקה למרות שהוא לא סבור שזה העניין בגלל מה שאני מתאר וכיוון שזה החל 5 ימים לאחר מגע חשוד וכו וכו

לפי התשובה שלך הם אני מבין נכון ? אתה בכל מקרה של תחשות בקצה הפין ששאר הבדיקות תקינות עושה בדיקה תחת הקולוסקופ ובמידה ואתה רואה משהו ממנו אתה לוקח דגימה לבדיקה ?

האם לא יכול להיות שיש לי כל מיני סוגים הרבה שנים מההסטוריה של היותי צעיר יותר ? אולי רוב האנשים יש איזה סוג כל שהוא ....

שאלה נוספת - יש לי שבועות רבים תחושת כאבי מרפקים באצבעות הידיים ו בברכיים מיד פעם פריחות בבטן אדומות שנעלמות , הזעות רבות בלילה , היה לי דלקת גרון קשה לפני כמה שבועות , הופיע לע פטירסס רוסאה לפני כמה שבועות ...
    האם כל הסימנים הללו לא מצביעים על משהו מסויים ? או מערכת חיסונית חלשה או מחלה מסויימת ?
    זכור כל הבדיקות שעשיתי PCR למחלות השונות כולל סיפיליס ואיידס ( פעמיים בדיקות ) יצאו תקינות ( שלחתי לך בעבר ואכן אישרת שלפי מה שאתה קורא הכל תקין )

אני פשוט לא נמצא בארץ ורוצה לחסוך זמן ולבצע כל בדיקה שתאמר לי לבצע מראש כך שביומיים בארץ נוכל לגבש דרך פעולה ...

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך...

ד``ר שרגא וקסלר
    10/04/2010

אין צורך בהכנה וצלצל 03-6956867 לתיאום כל יום משעה 09:00

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו