הרפס גניטלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרפס גניטלי
    נועה
    31/03/2010

שלום,
    ביומיים האחרונים אני סובלת מכיבים באיבר המין,
    רופאת עור אבחנה אותי כסובלת מהרפס,
    אני בתולה וללא כל מגע מיני (גם לא אוראלי),
    בעבר היו לי התלקחויות הרפס בפה אבל לא לאחרונה,
    האם זה הגיוני? כיצד יכלתי להידבק??

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרפס גניטלי

הוספת תגובה

• מקפיצה את השאלה לפני שהיא תעבור עמ'

נועה
    01/04/2010

וגם-
    האם באמת ח"א ליזין מונעת התפרצות של הרפס?
    האם ההרפס מדבק גם כאשר אין התפרצות?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• במגע עצמי של האצבע...

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    03/04/2010

..אחרי נגיעה בנגעים על השפה.
    בכל מקרה סיבת הכיבים עלולה להיות גם אחרת מהרפס.
    ניתן לוודא את האבחנה בעזרת בדיקות מיוחדות לזיהוי הוירוס בכיבים, בדיקות חוזרות של נוגדנים בדם, מהלך המחלה (אירועים חוזרים עם החלמה ספונטאנית), בדיקת התגובה לטיפול מתאים להרפס וכן בעזרת ביופסייה שנוטלים מאזור אחד הכיבים לשלול אפשרויות אחרות של מחלה דלקתית שעלולה לגרום כיבים באזור איבר המין הנשי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הגיעה תשובה מהמעבדה- חיובית לפטריה

נועה
    06/04/2010

שלום,
    חזרה תשובה מהמעבדה, נאמר לי שעדיין לא הגיעה התשובה להרפס, אבל הגיעה תשובה חיובית
    לפטריה. שאלתי את הרופאה האם זה אומר שהיתה טעות באבחנה והיא אמרה שהיא לא יודעת,
    וייתכן וזה גם הרפס וגם פטריה, ורשמה לי טיפול לפטריה.

האם ייתכן שפטריה תעשה כיבים כאלה באיבר המין? הכיבים שהיו לי היו גדולים, מדבקים (התפשטו), ולא שטחיים, הם לא היו דומים לאף הרפס שאני מכירה אבל מאידך גם לא לאף פטריה..
    אז לפני שאני מפתחת ציפיות לטעות באבחנת ההרפס- מה הסיכוי שפטריה תגרום לכיבים?

הערה- עבר שבוע מאז תחילת הטיפול, לקחתי 5 ימים כדורים להרפס והמצב השתפר, הכיבים לא החלימו אך הם במצב הרבה יותר טוב והמסה הרירית המפחידה שהיתה לי נשרה. האם התגובה לטיפול מעידה על כך שזה הרפס?

תודה רבה!!
    נועה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפי הטיפול הפטריה היא טריכומונס

נועה
    07/04/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• <טוב,כנראה שאני מדברת שטויות>

נועה
    07/04/2010

הטיפול היה נרות ואגינליים של אגיסטן3 וכדור פלוקנזול, על הנרות היה כתוב שזה לטריכומונס
    אבל מעלון השימוש הבנתי שזה רחב טווח.
    מצטערת על הטרטור...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו