מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרפס גניטלינועה31/03/2010
שלום,
ביומיים האחרונים אני סובלת מכיבים באיבר המין,
רופאת עור אבחנה אותי כסובלת מהרפס,
אני בתולה וללא כל מגע מיני (גם לא אוראלי),
בעבר היו לי התלקחויות הרפס בפה אבל לא לאחרונה,
האם זה הגיוני? כיצד יכלתי להידבק??
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה את השאלה לפני שהיא תעבור עמ'
נועה01/04/2010וגם-
האם באמת ח"א ליזין מונעת התפרצות של הרפס?
האם ההרפס מדבק גם כאשר אין התפרצות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמגע עצמי של האצבע...
ד''ר אריה י. ליפשיץ03/04/2010..אחרי נגיעה בנגעים על השפה.
בכל מקרה סיבת הכיבים עלולה להיות גם אחרת מהרפס.
ניתן לוודא את האבחנה בעזרת בדיקות מיוחדות לזיהוי הוירוס בכיבים, בדיקות חוזרות של נוגדנים בדם, מהלך המחלה (אירועים חוזרים עם החלמה ספונטאנית), בדיקת התגובה לטיפול מתאים להרפס וכן בעזרת ביופסייה שנוטלים מאזור אחד הכיבים לשלול אפשרויות אחרות של מחלה דלקתית שעלולה לגרום כיבים באזור איבר המין הנשי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגיעה תשובה מהמעבדה- חיובית לפטריה
נועה06/04/2010שלום,
חזרה תשובה מהמעבדה, נאמר לי שעדיין לא הגיעה התשובה להרפס, אבל הגיעה תשובה חיובית
לפטריה. שאלתי את הרופאה האם זה אומר שהיתה טעות באבחנה והיא אמרה שהיא לא יודעת,
וייתכן וזה גם הרפס וגם פטריה, ורשמה לי טיפול לפטריה.
האם ייתכן שפטריה תעשה כיבים כאלה באיבר המין? הכיבים שהיו לי היו גדולים, מדבקים (התפשטו), ולא שטחיים, הם לא היו דומים לאף הרפס שאני מכירה אבל מאידך גם לא לאף פטריה..
אז לפני שאני מפתחת ציפיות לטעות באבחנת ההרפס- מה הסיכוי שפטריה תגרום לכיבים?
הערה- עבר שבוע מאז תחילת הטיפול, לקחתי 5 ימים כדורים להרפס והמצב השתפר, הכיבים לא החלימו אך הם במצב הרבה יותר טוב והמסה הרירית המפחידה שהיתה לי נשרה. האם התגובה לטיפול מעידה על כך שזה הרפס?
תודה רבה!!
נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפי הטיפול הפטריה היא טריכומונס
נועה07/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה<טוב,כנראה שאני מדברת שטויות>
נועה07/04/2010הטיפול היה נרות ואגינליים של אגיסטן3 וכדור פלוקנזול, על הנרות היה כתוב שזה לטריכומונס
אבל מעלון השימוש הבנתי שזה רחב טווח.
מצטערת על הטרטור...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)