טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
תודה אבל הבעיה הייתה שבדיוק שישי שבת הגיע ולא היה לי לאן לפנות
יש לי שאלה נוספת אחיות שלי מאוד פוחדות שאני אדביק אות בהרפס וגינלין אז הן מתרחקות ממני ואפילו מבקשות שלא אשב אצלהן בבית על הספות השאלה היא מה הסיכוי שאני אדביק אותן? ובאיזה דרך נדבקים? כי זה מפחיד שאני לא יודעת איך להיות ליד אנשים תודה וחג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
...של נוזל הפרשה משלפוחית ההרפס של המדביק בעור של המודבק שקיים פגם בשלמותו (אפילו מיקרוסקופי). הסיכון להדבקה בהרפס עקב שימוש ברהיטים משותפים כאשר את בלבוש מלא הנו אפסי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד