מולקסום חוזר אל חברי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מולקסום חוזר אל חברי
    עדי
    05/04/2010

לפני כשנה התחלתי לצאת עם חבר חדש לאחר פרידה מהאקס. לאקס היה מולקסום, וזה התקשר אליי לספר לי על כך לאחר שנפרדנו. חשוב לציין שלי מעולם לא היה. לאחר כארבעה חודשים עם החבר הנוכחי ראיתי כי גם לו יש את הפצעים- ושלחתי אותו לרופאת עור, שאכן איבחנה זאת כמולקסום, הוציאה אותם ונתנה לו טיפול אנטיביוטי ומשחה. הלכתי לרופא נשים לבדיקה של פוליפים ומולקסום- וזה לא מצא כלום.כיום, לאחר שלשה חודשים- לבן זוגי שוב יש מולקסום. מערכת היחסים שלנו מונוגמית, האם יש סיכוי שאני זו שמדביקה אותו והחידק חי בתוכי? חשוב לציין, המולקסום גדל במקום שונה הפעם...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מולקסום חוזר אל חברי

הוספת תגובה

• מולוסקום...

ד``ר שרגא וקסלר
    08/04/2010

האם יש סיכוי שאני זו שמדביקה אותו והחידק חי בתוכי?
    ^^כן ואין כל בדיקה לאבחון הנגיף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם זה מסוכן?

עדי
    08/04/2010

אין משהו שאוכל לעשות? מפני שאצלי לא מופיעים שום פצעים חיצוניים..
    האם מצב זה יוכל לגרום לי לבעיות?
    מה הצעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם...

ד``ר שרגא וקסלר
    10/04/2010

אין מה לעשות אם אין את הגידולים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו