סארוקומה קאפושי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סארוקומה קאפושי
    גלעד
    20/10/2007

שלום רב אין לי איידס בדיקות נעשו בזמנים הנכונים...אחרי 3 חודשים אחרי חצי שנה ושנה+ מהמגע המיני האחרון שלי שמתי לב לשני נקודות כחולות על שק האשכים...יש מצב שזה סרוקומה קאפושי???האם זה עובר במגע מיני???האם זה כמו הרפס 1 או 2 עובר במקום המגע???
    מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סארוקומה קאפושי

הוספת תגובה

• סרקומה על שם קאפושי

ד''ר סרג' גרדשטיין
    22/10/2007

שלום רב,
    סרקומה על שם קאפושי הוא גידול אשר מתפתח במצבים של כשל של המערכת החיסונית. אם אין לך איידס או מחלה חמורה אחרת של מערכת החיסון, הרי שהנגעים שאתה מתאר לא קשורים לסרקומה של קאפושי. אולי מדובר בדליות ורידיות או בנקודות חן... כדאי לפנות לרופא שיתרשם וירגיע אותך .

בברכה.
    ד"ר גרדשטיין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סרקומה קאפושי

פאני אופיר
    09/09/2012

אמי בת 79 חולת אלצהמייר וסכרת אובחנה על ידי רופא עןר במרפאת עור בסורוקה בסרקומה קאפושי יש לאמי בכף רגל שטפי דם מזה תקופה של חצי שנה לאחרונה החלו להיות בולטים מעל פני שטח העור. רופאה לא המליצה על טיפול אך הומלץ על ביופסיה לשם אבחנה חד משמעית. אני חוששת לביופסיה מכוון יש לי חשש שפצע בעקבות הביופסיה לא יחלים בקלות בגלל הסכרת ואם במילא לא תהיה התערבות טיפולית מה הטעם בביופסיה לשאלתי האם יש טיפול מקומי כדי לעזר לעצור התפשטות או שעלי להתייעץ גם עם רופא כלי דם.יש לציין שנוצרה בצקת בקרסול . אמי אינה ניידת משתדלים להעמידה ולהוליך אותה מספר צעדים כשזה אפשרי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סרקומה קאפושי - תגובה

ד``ר רונן הולנד
    10/09/2012

השאלה צריכה להיות מופנית לרופא מומחה במחלות עור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו