אינני מוצאת את ההתכתבות שלנו בנוגע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אינני מוצאת את ההתכתבות שלנו בנוגע
    לירון
    11/04/2010

לפפילומה - האם נמחקה?

(זו שכותרתה הייתה: לד"ר וקסלר - בעניין הפפילומה)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אינני

ד``ר שרגא וקסלר
    13/04/2010

אם תרשמי שוב את שאלתך תקבלי תשובה בשמחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פפילומה

לירון
    13/04/2010

שוב שלום,

חבל שההודעה נמחקה, התייחסת לשאלותיי המפורטות, אני בטוחה שגם אחרים קראו ולמדו...
    הבנתי מדבריך שיש להמתין עם עניין החיסון, וקודם כל לעשות קולפוסקופיה מלאה + הסרת הנגעים הקיימים מאיבר המין, ואז לאחר תקופה מסוימת לעשות PCR ואם מתגלה שלילי - לעשות את החיסון.

1. לגבי התקופה שיש להמתין ולא להתחסן, הרי עושים אחת לכמה זמן PCR עד שמקבלים שלילי. אבל אין לי בן זוג קבוע ולמעשה בתקופה הזו, שיכולה להיות כמה חודשים ויכולה להיות כמה שנים, אני מנועה מלקיים יחסי מין? הרי בזמן הזה אם אני לא מתחסנת, אני יכולה בינתיים להידבק בזנים שאין לי ולאור התפוצה הגבוהה של הוירוס סביר להניח שזה גם יקרה. ואז בעצם זה גלגל כזה שבחיים לא ייגמר, כי בחיים לא אגיע לPCR שלילי.
    אז מה עושים? מתנזרים?

2. לאור זה שהגוף אמור לרפא את עצמו, האם יבלות זערוריות (0.5-1 מ"מ) כמו שאצלי, גם יכולות לחלוף לבד?

3. והכי חשוב, לי באופן אישי, התכוונתי לטוס לחו"ל לכמה חודשים. האם יש הכרח לעצור הכל ולגשת לבדיקות ולהתחיל את הטיפול? מן הסתם הרי כל הפרוצדורה והטיפול זה ייקח כמה חודשים ואז אני דוחה את הטיול והעניינים משתבשים.
    האם זה מסוכן/בעייתי אם אחכה עם כל העניין הזה ואתחיל הכל בעוד כחצי שנה כשאשוב?

המון תודה,
    לירון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נ.ב כזכור - אני בת 25.5, וכנראה

לירון
    13/04/2010

נדבקתי מחבר לשעבר לפני כשנה וחצי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות מצוינות

a
    13/04/2010

גם אני מחפש תשובות בשבילן.. עושה רושם שכל הקונדילומה הזאת זה חור שחור ולא ברור וכל רופא טוען דברים אחרים. אי אפשר להבין כלום.. מפתיע שהמצב כזה לאור השכיחות של המחלה
    מה גם שהחיסון בעייתי- עד שנפטרים מהנגיף יעבור זמן מה וגם את לקחת את החיסון זה לוקח חצי שנה עד שהוא נכנס לתוקף /:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פפילומה

ד``ר שרגא וקסלר
    14/04/2010

אני מנועה מלקיים יחסי מין?
    ^^את מדבקת עד שלא מקבלת תשובת PCR תקינה.
    בזמן הזה אם אני לא מתחסנת, אני יכולה בינתיים להידבק בזנים שאין לי
    ^^נכון
    2. לאור זה שהגוף אמור לרפא את עצמו, האם יבלות זערוריות (0.5-1 מ"מ) כמו שאצלי, גם יכולות לחלוף לבד?
    ^^ב 22%
    3. והכי חשוב, לי באופן אישי, התכוונתי לטוס לחו"ל לכמה חודשים. האם יש הכרח לעצור הכל ולגשת לבדיקות ולהתחיל את הטיפול?
    ^^כן, זו דעתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרה בלייזר

לירון
    15/04/2010

האם גם יבלות זערוריות כמו שאצלי (כמעט בלתי נראות, מורגשות במגע) אתה מסיר בלייזר?
    הן פזורות כזה ויוצרות מין שטח עור מחוספס למגע. זה ניתן להסרה בלייזר?
    בטח סיוט של החיים לעבור את זה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• והאם זה משאיר צלקות?

לירון
    15/04/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרה...

ד``ר שרגא וקסלר
    18/04/2010

בראיה פשוטה הן זערוריות אבל דרך הקולפוסקופ הן גדולות וניתן לסלקן בלייזר ללא קושי בלי להשאיר צלקות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו