מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה קורה לי?ענת12/04/2010
בס"ד
שלום רב.
אני בת 32 עד הסיפור הזה בריאה בד"כ.
הסיפור שלי החל לפני כשנתיים, לפני מחזור כאבי בטן תחתונהצד שמאל בלבד ובהמשך הפרשות ירוקות.
מאז ישתנו חיי.
רופאת הנשים שלחה אותי לאולטרסאונד דופלור מאחר שראתה ממצא ציסטי לא צלול (עכור) בשחלה שמאל.
הבדיקה תקינה. המשכתי עם כאבי הבטן התחתונה בבית החולים אבחנו pid קיבלתי טיפול חמישה ימים אנטיביוטיקה ושוחררתי. המצב רק המשיך להחמיר.
חזרתי לבית החולים ערכו סיטי בטן שהיה תקין פרט לממצא בשחלה שמאל שדורש המשך בירור.
הוחלט על לפרסקופיה (בבית החולים החלו הקאות, בדיקת דם סטיה קלה שמאלה)
בניתוח ניצפו הדבקויות קשות, חסימת חצוצרות, בשחלה שמאל נוזל עכור.
אבחנה תהליך זיהומי חריף.
מאז כאבי הבטן ממשיכים פניתי שוב לרופאי נשים רבים הוחלט לאחר שנה נוספת על ביצוע ניתוח נוסף. האבחנה אנדומטריוזיס כאשר אבחנת הביופסיה:
התקבל בפורמלין קטע רקמה בלתי סדיר, אפור חום צהוב.
fragment of fibrotic tissue with focal chronic inflammation and vascular congestion/
לא ניתן לזהות רקמת שחלה.
מאז מעט כאבים בגוף, תחושה של חולי בגוף, אין חשק לכלום. רק בוכה כל היום.
בדיקת פאפ תקינה.
crp תקין
שקיעת דם 10
כימיה - תקינה
מה יש לי? שנתיים של חולי מאז הדלקת באגן או אנדמטריוזיס.
יש לציין כי היו לפני הניתוח הראשון הפרשה נוזלית ירוקה.
סליחה על האריכות אך אני מיואשת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה...
ד``ר שרגא וקסלר14/04/2010מה יש לי?
^^ללא הכרות ושיחה ועיון בבדיקות ועו ד ועוד לא ניתן להשיב לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)