הפרשות שקופות מאיבר המין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרשות שקופות מאיבר המין
    טום
    14/04/2010

שלום
    ביולי 2008 היה לי התקף של הזעה, כאב והפרשות מאבר המין, דופק.. התגלה אוריאופלזמה אוריליטיקום. טופלתי בזריקת רוצפין 500 מ"ג וטבליות דוקסילין 200 מ"ג ליום ל-10 ימים. כמות ההפרשות קטנה משמעותית והחיידק הזה נעלם, אך עדיין נותרו הפרשות שקופות מעטות. לעיתים קיים כאב עמום באשכים.

לאחר הטיפול הנ"ל, ביצעתי הרבה בדיקות עם תוצאה שלילית, וקיבלתי לא מעט תרופות, לסירוגין.
    הבדיקות שעשיתי הן:
    תרבית (4פעמים), משטח ישיר - בקטריולוגיה (3 פעמים), בדיקת הפרשה לגונוריה (פעמיים), הפרשות לכלמידיה (3 פעמים), בדיקת זרע (פעמים), שתן לגונוריאה וכלאמידיה, בדיקת 4 כוסות, UltraSound של הערמונית, בדיקת דם - סרולוגיה לכלאמידיה.
    הרופאים שראו את התוצאות אמרו שהן בעצם שליליות. למרות ש:
    בבדיקת 4 כוסות היה:
    Coagulace negarive staphylococcus
    בבדיקת בקטריולוגיה היה: Bacteria-g
    בבדיקת דם סרולוגיה היה:
    Mycoplasma ab IgM – negative
    M. pneumoniae - POSITIVE

בתקופה הזו, הטיפולים שעשיתי הם:
    ציפרודקס 1 גרם ליום ל-10 ימים
    דוקסילין - 100 מ"ג ליום ל- 3 חודשים
    ציפרודקס 1 גרם ליום לשבועיים
    רוליד 300 גרם ליום ל10 ימים (ניתן בעקבות שפעת)
    רוליד 300 גרם ליום ל-13 ימים (טיפול של 21 יום הופסק לפני הזמן עקב המלצת רופא אחר)
    זטו (אזיטרומיצין) 1 גרם - נלקח באופן חד פעמי.

שני רופאים אורולוגים ורופא עור ומין אחד אמרו שאני בריא. רופאים אחרים נתנו טיפולים לאחר מכן..
    ההפרשות עדיין קיימות (בעיקר בבוקר, שקופות, מעטות, ללא ריח), וגם לעיתים רחוקות כאב עמום באשכים שהייתי יכול לחיות איתו (לא מטריד יותר מדיי). ההפרשות לא היו לפני כן, והם לא נובעים מחלומות רטובים!
    אני אובד עצות. האם אני בריא? מה זה יכול להיות? מה לעשות?
    תודה רבה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרשות שקופות מאיבר המין

הוספת תגובה

• הפרשה...

ד``ר שרגא וקסלר
    18/04/2010

בשל רבוי הפרטים ומורכבות הענין אני ממליץ פגישה עם רופא פנים אל פנים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו