מחפש כיוון - לחוץ ומיואש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחפש כיוון - לחוץ ומיואש
    nzk
    15/04/2010

שלום!

אני סובל מכל מיני בעיות אורולוגיות כבר שנתיים ואני לא יודע בדיוק מה יש לי ומה לעשות בשביל לצאת מזה. הייתי עד היום אצל המון רופאים, ועשיתי המון בדיקות. הכל התחיל לפני שנתיים כשכל שבועיים שלוש התחילו לי צריבות בפין, ולאו דווקא בזמן מתן שתן. כמובן שכל פעם שזה קרה רצתי לעשות בדיקות וכל פעם כלום. (כולל בדיקות למחלות מין). בשלב מאוחר יותר התחילו לי הפרשות שקופות ודביקיות (כמו ריר) בזמן מתן שתן ובזמן גירוי מיני. ואח"כ התחילו גם כאבים באשכים. אחרי 8 חודשים בערך הייתי אצל רופא ששלח אותי לעשות בדיקה לכלמידיה ונמצא שיש לי כלמידיה, לקחתי 3 סוגי אנטיביוטיקה (זיטו, דוקסולין ופלאגיל) ושום דבר לא השתנה, חוץ מהעובדה שיותר לא נראתה אצלי כלמידיה.
    לפני כשנה הלכתי לרופא שנתן לי דוקסולין פעמיים ביום למשך חודש, את האמת שהגבתי טוב, אבל שוב זה חזר. במהלך עוד בדיקו שעשיתי התברר שיש לי וריקוצלה בינונית בצד צשאל וציסטה מיזערית (פחות מ1 מ"מ) בצד ימין. ולפני שנה בדיקת זרע שעשיתי היתה נמוכה.

אני לא יודע לאן לפנות מכאן, ואני רוצה למצוא פיתרון אני כבר כ"כ בלחץ ובחוסר שלווה שכבר אנ י לא ישן בלילות ובשלב מסוים בשנתיים האלה כבר ניסיתי להתאבד מתוך יאוש.
    אני רוצה להתחתן בעוד כחצי שנה, ואני לא יודע מה לעשות כי אני נרא חושש האם אני ידביק את בת זוגתי (אנחנו לא מקיימים יחסי מין) וגם איך אני יתחתן איתה אם אני לא אוכל להביא לה ילדים.

בבקשה מכם, תכווינו אותי, תייעצו לי עח טיפול, מה אני יכול עוד לעשות???

אני ישמח לשמוע מכם בהקדם

תודה מראש!!!

אני מוכן לעשות הכל העיקר לסיים עם זה....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחפש כיוון - לחוץ ומיואש

הוספת תגובה

• מחפש...

ד``ר שרגא וקסלר
    18/04/2010

אני ממליץ בדיקה ל 14 מחלות מין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו