הרפס וגינלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרפס וגינלי
    לילי
    16/04/2010

שלום,
    אני בת 25, לחבר שלי יצא הרפס על השפה העליונה,הוא השתמש במדבקות שכיסו את הפצע.
    שבוע וחצי לתוך המחלה, עם המדבקה על הפצע(שנראה כבר יבש), הוא העניק לי מין אוראלי, המין היה לפני כשבוע וחצי.
    במהלך אותו הזמן סבלתי מדלקת קלה בדרכי השתן שהייתה מלווה בגרד, כמה ימים לאחר מכן התחלתי טיפול אנטיביוטי עם ציפרופלוקסצין למהלך 3 ימים, הדלקת נעלמה, אך נשאר גרד קל ותחושה מוזרה של צריבה באזור איבר המין מבחוץ, הנחתי שזו פטריה שליוותה את הדלקת ומרחתי קלוטרימזול, שלא כל כך עזר,והיום הרגשתי צריבה בחלק העור המפריד בין האנוס לאיבר המין והייתה הכתמה קטנה מאוד של דם על הנייר, שבחנתי את האזור הוא נראה קצת אדום ולא נפוח עם שחיקות עור קטנטנות באזור השורף שקשה להבחין בהם, והגרד כמעט ופסק.

האם יש סיכוי שנידבקתי בהרפס שלו(אני יודעת כמובן שיש סיכוי,במיוחד שיש תסמינים של מחלה פעילה), אך האם לפי התמונה שתיארתי יש סיכוי כי זה משו אחר? והאם בדיקה סרולוגית לגילוי נוגדים להרפס 2 תהיה יעילה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרפס וגינלי

הוספת תגובה

• הרפס...

ד``ר שרגא וקסלר
    18/04/2010

יש סכוי שנדבקת והזמן הוא קצר לבדיקה סרולוגית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו