מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חצ'קון על הפין או הרפס?יוסי22/10/2007
לפני מס' ימים זיהיתי על הפין שלי (כ 2 ס"מ מתחת לראש הפין בחלק התחתון שלו), בלוטה קטנה דמויית חצ'קון, שהיתה בצבע חום שחור. לחצתי בעדינות משני צדדיה וממש כמו חצ'קון יצאה הפרשה מוצקה ושומנית. יום לאחר מכן ועד עכשיו כ-5 ימים אחרי נוצר לי פצע באיזור, כאשר במרכז הפצע (כ 2 מ"מ קוטרו), יש נקודה קטנה שחורה.
מה זה? האם יכול להיות שיש לי חצ'קון על הפין? האם כתוצאה מהפציעה יצא לי הרפס (שיוצא לי מדי פעם), או שפשוט נוצר זיהום באיזור? מה עלי לעשות?
בתודה רבה, יוסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חצ'קון
ד''ר סרג' גרדשטיין22/10/2007שלום רב,
יכול בהחלט להיות שזה חצ'קון אך עדיף שרופא יראה את הממצא אם הוא שורד.
אם יש רק נגע אחד לא סביר שהתפתח הרפס, יותר סביר שמדובר בזיהום מקומי שהתפתח כתוצאה מההתעסקות בנגע הראשוני.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך HPV
ר22/10/2007הסברה שלי כי מדובר בפפילומה, אומתה מול דרמטולוג, כמובן רופא מחו"ל, במדינה בה אני שוהה.
לאחר טיפול ראשון בפודופילין, הבחנתי בהתבהרות הנגעים וכן, היותם קטנים יותר.
יש טעם לצרוב אותן? (לפי חוו"ד רפואית של הד"ר, אין טעם בטיפול פולשני, אם טיפול תרופתי לא כשל בהכרח... - דהיינו, 3 פעמים של טיפול פודופילין).
מרופאים בארץ ששוחתי עימם (דרג בכיר של דרמטולוגים בבתי חולים), טענו כי אלדרה אינה יעילה במקרים בהם הנגעים הם לא קטנים (עבר כחודש מאז הופעה ראשונה שח הסימנים), עוד הוסיפו כי היא יכולה להרע את מספר ומצב הנגעים וכי צריבה היא הדרך היעילה היחידה.
אני מאוד מבולבל מכל כך הרבה חוות דעת סותרות, כולן - של אנשי מקצוע מכובדים.
אנא נסה לעשות לי סדר בדברים...
תודה רבה,
ר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)