מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת גרון או זיבה?..05/05/2010
קצת מביך, אבל אני בת 24 והתחלתי לצאת עם בחור חדש. אני יודעת שזה לא אחראי מצידי, אבל אנחנו מקיימים יחסי מין ללא כל אמצעי מניעה. בימים האחרונים סבלתי מכאבי גרון, ולאחרונה גם מגרד באיבר המין. הייתי אצל הרופא והוא אמר שיש לי דלקת גרון, אולם לא שיתפתי אותו בחששות שלי ממחלת מין (התביישתי). התחלתי לקחת רפאפן לגרון, ואני משתמשת באגיסטן לגרד באיבר המין. האם יכול להיות שיש קשרר בין הדברים ושמדובר במחלת מין?
האם אני צריכה לפנות לרופא שוב?
אשמח לתשובה מהירה, תודה מראש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת...
ד``ר שרגא וקסלר05/05/2010ממליץ לפנות שוב לרופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר שרגא
..06/05/2010אחרי שקראתי קצת על המחלה אני מבינה שהטיפול הוא אנטיביוטיקה.. אם גם ככה התחלתי טיפול אולי מיותר ללכת לרופא שוב? כמו שכבר אמרתי אני די מתביישת להעלות את הסוגיה הזאת מול הרופא (שמכיר אותי מילדות). הדלקת הופיעה רק מס' ימים לאחר המגע המיני, וכבר מראה סימנים של שיפור בעזרת האנטיביוטיקה, ובן זוגי לא סובל משום סימפטומים. שנינו היינו ללא מגע מיני כחצי שנה לפני שהכרנו, והחלטתי להמנע ממגע מיני עד שהסימפטומים יעברו. האמת שכתבתי את זה כדי שתרגיע אותי ותגיד שמה שהרופא אמר זה נכון. אם אני אחכה שבוע עד שהאנטיביוטיקה והאגיסטן יעשו את פעולתם, ורק אז, במקרה שאין שיפור, אפנה שוב לרופא זה עדיין יהיה בסדר או שכבר יגרם נזק בלתי הפיך?
מצטערת אם אני קצת מציקה, אבל אני סובלת מדלקות גרון פעם בחודשיים,ואני כבר לא מתרגשת מזה. מה שכן, זו הפעם הראשונה שזה בא יחד עם פטריה או משהו בסגנון וזה קצת מלחיץ אותי.
שוב תודה מראש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר...
ד``ר שרגא וקסלר09/05/2010עם בושה לא תגיעי רחוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)