דלקת גרון או זיבה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת גרון או זיבה?
    ..
    05/05/2010

קצת מביך, אבל אני בת 24 והתחלתי לצאת עם בחור חדש. אני יודעת שזה לא אחראי מצידי, אבל אנחנו מקיימים יחסי מין ללא כל אמצעי מניעה. בימים האחרונים סבלתי מכאבי גרון, ולאחרונה גם מגרד באיבר המין. הייתי אצל הרופא והוא אמר שיש לי דלקת גרון, אולם לא שיתפתי אותו בחששות שלי ממחלת מין (התביישתי). התחלתי לקחת רפאפן לגרון, ואני משתמשת באגיסטן לגרד באיבר המין. האם יכול להיות שיש קשרר בין הדברים ושמדובר במחלת מין?
    האם אני צריכה לפנות לרופא שוב?
    אשמח לתשובה מהירה, תודה מראש..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת גרון או זיבה?

הוספת תגובה

• דלקת...

ד``ר שרגא וקסלר
    05/05/2010

ממליץ לפנות שוב לרופא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר שרגא

..
    06/05/2010

אחרי שקראתי קצת על המחלה אני מבינה שהטיפול הוא אנטיביוטיקה.. אם גם ככה התחלתי טיפול אולי מיותר ללכת לרופא שוב? כמו שכבר אמרתי אני די מתביישת להעלות את הסוגיה הזאת מול הרופא (שמכיר אותי מילדות). הדלקת הופיעה רק מס' ימים לאחר המגע המיני, וכבר מראה סימנים של שיפור בעזרת האנטיביוטיקה, ובן זוגי לא סובל משום סימפטומים. שנינו היינו ללא מגע מיני כחצי שנה לפני שהכרנו, והחלטתי להמנע ממגע מיני עד שהסימפטומים יעברו. האמת שכתבתי את זה כדי שתרגיע אותי ותגיד שמה שהרופא אמר זה נכון. אם אני אחכה שבוע עד שהאנטיביוטיקה והאגיסטן יעשו את פעולתם, ורק אז, במקרה שאין שיפור, אפנה שוב לרופא זה עדיין יהיה בסדר או שכבר יגרם נזק בלתי הפיך?
    מצטערת אם אני קצת מציקה, אבל אני סובלת מדלקות גרון פעם בחודשיים,ואני כבר לא מתרגשת מזה. מה שכן, זו הפעם הראשונה שזה בא יחד עם פטריה או משהו בסגנון וזה קצת מלחיץ אותי.
    שוב תודה מראש..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר...

ד``ר שרגא וקסלר
    09/05/2010

עם בושה לא תגיעי רחוק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו