מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרפסדנה06/05/2010
אני שוקלת להתאבד. נדבקתי בוירוס של הרפס ואני לא יודעת איך להתמודד עם זה, ההורים שלי לא ממש עוזרים לי. ואני באמת רוצה להתאבד כבר. קשה לי עם המחשבה שאני אדביק את בן זוגי
לי אישית זה לא מפריע אבל אני לא רוצה לשקר ולהסתיר במערכת יחסים ולפי מה שאתה אומר סביר להניח שהוא ידבק בסוף. למרות שזה לא כל כך חשוב. עדיין זה גורם לי לרצות למות. אני לא יודעת מה לעשות. איך אנשים מתמודדים עם הנגיף המודרני ? ןלמה לעזאזל לא מצאו לזה עדיין תרופה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר i know its ashock found out my self
gaia06/05/2010few month ago, killing your self is not the answer. its really hard but it suppose to get better and maybe even will not come again. but it is very depressing i agree. i fight it with sport, and work but still it sucks. hope u will feel better
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרפס
דנה06/05/2010איך קיבלת את זה ? את יודעת ?
אני לא חושבת שזה כל כך נורא... איך זה אצלך ?
למזלי(אם אפשר להגיד מזל) זה פצע קטן ומופיע לא הרבה...
בכל אופן ,יש הרבה סטיגמות על זה ובגלל זה זה נוראי. כמו לזונות.
אבל רק שתדעי שחקרתי הרבה ורבע מהאוכלוסייה נושאת את הנגיף ! רבע מהעולם!
:( אז אנחנו ברבע הזה... בכל אופן , כל בן אדם אינטיליגנטי ולא פרימיטיבי יחשוב שזה לא נורא.
כמובן שאין צורך לספר ... אבל זה רק פצע קטן ולא מזיק.
מה את חושבת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרפס
דנה06/05/2010סליחה טעות.
כל אישה רביעית נושאת את נגיף ההרפס
וכל גבר שישי כך שזה עושה את זה חמישית עולם !
זה וירוס נפוץ מאוד
לי אישית זה לא מפריע !!! מפריע לי המחשבה על להדביק אחרים...
ומה יהיה כשאשכב עם בן זוגי בלי קונדום ?
אני מקווה שלא יהיה פרימיטיבי ויאהב אותי ואז לא כל כך יפחד מוירוס.
מה את אומרת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהi dont realy know where i got it
gaia06/05/2010but its nothing to do with zonot or not, it can be just bad luck to sleep even with one guy that didnt know he has it..its stupid stigma..if u have a partner and he loves you i'm sure he will not mind and there are ways i think im not 100% sure to avoid it or at list to reduce chances to hadbaka.
i got it really bad because it went to my nerves and thats the real pain it still pain here and there and i guess some more doctor visit are needed to take care of it, especially when not all are very educated about it..so my advice also to my self, go to doctor that is good and can answer ALL your question and take you seriously, to calm you down. and as you asked before its very old disease and somewhat surprising there is no cure, but i guess it because it doesnt kill..so they dont bother.. best thing to do is to not let it control you and your life.
good luck to us:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמאיה
מירית07/05/2010אני מאוד מצטערת לשמוע שזה גרוע. ומצטערת שחטפת את זה . את מארצות הברית נכון ?
בכל אופן, הרופא אמר לי שיש לי זכות מוסרית מלאה לא לספר. את לא צריכה לספר. זו לא אשמתך. זו אשמת החברה... אני תמיד הייתי זהירה ולא הייתי עם הרבה אנשים. אפילו מעט מאוד :(
בכל אופן חשוב - להיות חזקה\ות !!! יש מחלותץ הרבה יותר גרועות זה רק פצע שיוצא באיבר המין. זה הכל. אם זה היה באוזן לא היינו מייחסים\ות לזה כל כך הרבה חשיבות.
אני באמת מצטערת שזה כואב לך... אני מקווה שלי זה לא יכאב גם.
ואולי אם אני אקח כדורים זה ייעלם.
תרגישי טוב ! :***** אני שולחת לך נשיקות והבנה ותזכרי שאת בכלל לא לבד !!!
כל אישה רביעית נושאת את הנגיף......... וגבר שישי ( את אחד מנגיפי ההרפס)
זה קורה לטובים ביותר :) ושאלה יהיו צרותינו הגדולות ביותר ! 3> love* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמאיה
מירית07/05/2010סיפרת למישהו\י מהמשפחה? עוזרים לך ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהyes everybody knows including best
gaia07/05/2010friends..everyone is supporting..i hope for you too,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)