מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חזרה לקיום יחסים ללא קונדוםאילן06/05/2010
שלום
הייתה לי קונדילומה, הייתי בטיפול וצרבו לי את כל הנגעים הנראים לעין בחנקן נוזלי.
עכשיו אני רוצה לחזור לקיום יחסי מין עם חברה שלי בלי קונדום, ואני חושש להדביק אותה.
שכחתי לשאול את המטפל לגבי זה, מה הנוהל? מותר? אסור? האם אחרי הצריבה זה אומר שזה נעלם לתמיד? האם יש סכנה שאדביק אותה?
חשוב לציין שלפני האבחון האחרון סבלתי מנגעים אלו קרוב ל4 שנים אך הם נשארו קטנים ואובחנתי בצורה שגויה אצל רופא עור גרוע שבגללו סחבתי קונדילומה 4 שנים בלי לדעת מזה. רק עכשיו נפטרתי מהם.
תודה רבה מראש על התשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה טובה
לירון09/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחזרה
ד``ר שרגא וקסלר09/05/2010שכחתי לשאול את המטפל לגבי זה, מה הנוהל? מותר? אסור? האם אחרי הצריבה זה אומר שזה נעלם לתמיד? האם יש סכנה שאדביק אותה?
^^לאחר גמר טיפול יש לבחון בקולפוסקופ את כל אברי המין, פי הטבעת וסביבותם הפה והעינים ואם לא רואים נגעים אזי לעשות בדיקת PCR לוודא שאין נגיפיםפ ואז אם אין נגיפים - עושים חיסון.
עד שלא עושים חיסון ניתן להדבק שוב אם כי בשל בדיקת ה PCR התקינה - לא מדביקים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיסון לגברים?
אילן10/05/2010חשבתי שהחיסון הוא רק לנשים בשלב זה... אשמח לפרטים!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיץ את השאלה על חיסון לגברים
אילן16/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבקש פירוט על החיסון !!
אילן20/05/2010תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיסון...
ד``ר שרגא וקסלר24/05/2010תוכל לקרוא מספר כתבות על החיסון באתר שלנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיסון...
ד``ר שרגא וקסלר20/05/2010מדובר באותו חיסון כמו של הנשים ותוכל להרחיב ידיעותיך אם תקרא על חיסון באתר שלנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)