מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נקודות לבנות מתחת ל GLANSאייל09/05/2010
שלום דוקטור
אני בן 26 ויש לי 4 נקודות לבנות מתחת ל GLANS אחרי מגע מין
פניתי לרופא משפחה וביקשתי שיפנה אותי לאורולוג
אחרי שבדק אותי האורולוג , רשם לי - יתכן ודלקת בעבר = שבשלב רפוי
אבחנה בביקור : OBSERVATION - PATIENT UNDER OBSERVATION
GLANS BULLOUS INFECTION TREATED
סיכום והמלצות : מעקב
עברו מאז שנתיים והנקדות לא נעלמו אך התיפקוד המיני לפי מה שנראה לי בסדר
יש צורך להיבדק אצל רופא עור או רופא אחר?
אני בעוד כמה חודשים מתחתן , הם הדלקת/נקודות לבנות עלולות להדביק את בת הזוג במחלה כלשהי או לגרום לבעיות הריון ?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דוקטור יש תשובה או אין?
אייל09/05/2010דוקטור יש תשובה או אין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלו any body home
דני10/05/2010למה לא עניתם לי עד עכשיו זה חשוב לי מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנקודות...
ד``ר שרגא וקסלר24/05/2010זהו מצב נורמלי ואינו מצריך טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה...
אייל21/06/2010רופא עור אמר לי שזו קונדילומה
הוא הוריד לי אותן בחנקן נוזלי אחרי חודשיים הופיעו לי נקודות שחורות מזה יכול להיות
למי להאמין לרופא עור או לאורולוג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה...
ד``ר שרגא וקסלר27/06/2010לשאלה כזו אין לי תשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)