מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קונדילומותלינוי10/05/2010
שלום
בת 28
לפני חצי שנה מצאו לי CIN 1 לאחר קונדילומות מפושטות חיצונית.
לפני מספר ימים מצאתי קונדילומות על איזור השפתיים - בחלק הפנימי (הקרוב לנרתיק). רופא עור שרף לי בקרח ואני מחכה שזה יירד.
רציתי לדעת: א. האם זה מצביע על החמרה ב CIN1? כי אף פעם לא היו לי קונדילומות פנימיות ורק חיצוני.
ב. האם ניתן בעוד מספר ימים לקיים יחסי מין למרות שזה לא יירד לגמרי? יש לציין שאני מנסה כבר מספר חודשים להיכנס להריון... ג.איזה טיפול פרט לקרח אני יכולה לעשות לאיזור הזה אם זה לא יירד לגמרי? (קונדילוקס ביתי הוא לשימוש חיצוני בלבד לפי הרשום על הקופסא).
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומות
ד``ר שרגא וקסלר24/05/2010הטיפול היעיל ביותר הוא לייזר באמצעות קולפוסקופ. בלעדי טיפול זה ברוב הסיכויים שהמחלה תשוב בכל פעם.
רציתי לדעת: א. האם זה מצביע על החמרה ב CIN1?
^^אין לדעת כי חסרה התמונה כולה.
ב. האם ניתן בעוד מספר ימים לקיים יחסי מין למרות שזה לא יירד לגמרי?
^^לא ממליץ כי את מדבקת.
יש לציין שאני מנסה כבר מספר חודשים להיכנס להריון
^^לא בטוח שתצליחי כל עוד שיש דלקת בצואר.
ג.איזה טיפול פרט לקרח אני יכולה לעשות לאיזור הזה אם זה לא יירד לגמרי?
^^הטיפול היעיל הוא הלייזר וקונדילוקס אסור בשימוש עצמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)