שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    שרית
    10/05/2010

לפני כחודש, הייתה חדירה כמספר דקות ספורות וביקשתי קונדום. לאחר כמה ימים חשתי צריבה, לחץ בשלפוחית,, כאבים בבטן תחתונה וריח רע. עשיתי בדיקת שתן -הבדיקה יצאה שלילית. רצוי לציין כי כשבוע לאחר מכן קיבלתי מחזור. התופעות היו מוזרות -היו לי כאבים הרבה לפני המחזור, דימום יום (בד,כ שבוע) ולאחר מכן הפרשות חומות (בניגוד לדם של המחזור). לכאורה בתום המחזור, ההפרשות הופסקו. (עשיתי בדיקת הריון- הבדיקה יצאה שלילית). תחושת הצריבה, כאבים בבטן תחתונה ולחץ לשתן נמשכים. מה זה יכול להיות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• מודאגת מאוד

שרית
    20/05/2010

ברצוני לעשות סדר בשאלה המקורית ולהוסיף מספר נתונים:
    בעקבות קיום יחסי מין, לפני שלושה שבועות חלה צריבה במתן שתן (עליה בתדירות) עם הרגשת לחץ בשלפוחית שתן, פניתי לגניקולוג ואורולוג, קיבלתי מטרוגיל, דאלאצין, גינו דקטרין, ציפרו. ללא הקלה עד היום. בדיקות ספירת דם, ובדיקת כימיה בדם תקין. בדיקת שתן תקינה. טרם נעשתה תרבית בגלל שניתנה אנטיביוטיקה מראש.
    שאלות:
    1. בדיקת משטח וגינלי יצאה תקין. נלקחה יום לאחר שסיימתי לקחת נר. האם יכול להיות שהנר השפיע על הבדיקה? האם כדאי לעשות בדיקה נוספת?
    2. האם עליי לחשוש ממחלת מין כלשהי? איזה בדיקות לדרוש מהרופא
    3. האם להמשיך לפנות לאורולוג או ולרופא נשים? הכאב, תחושת הצריבה והלחץ באזור הוא מאוד פנימי. לא ברור לי מאיפה. ובלילה כמעט ולא ניתן לישון
    5. אני סובלת מאוד ולא יודעת מה לעשות. אודה לכל המלצה שאקבל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא קיבלתי תגובה

שרית
    22/05/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מודאגת...

ד``ר שרגא וקסלר
    23/05/2010

1. בדיקת משטח וגינלי יצאה תקין. נלקחה יום לאחר שסיימתי לקחת נר. האם יכול להיות שהנר השפיע על הבדיקה?
    ^^כן
    האם כדאי לעשות בדיקה נוספת?
    ^^כן
    2. האם עליי לחשוש ממחלת מין כלשהי? איזה בדיקות לדרוש מהרופא
    ^^בדיקות ל 14 מחלות מין שאת רובן לא עושים בקופ"ח.
    3. האם להמשיך לפנות לאורולוג או ולרופא נשים? הכאב, תחושת הצריבה והלחץ באזור הוא מאוד פנימי. לא ברור לי מאיפה. ובלילה כמעט ולא ניתן לישון
    ^^להמשיך עד שימצא מזור לבעייתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

ד``ר שרגא וקסלר
    23/05/2010

ללא בדיקה אי אפשר לדעת ממה א סובלת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעונינת לעשות אצלכם בדיקת 14 מחלות

שרית
    24/05/2010

קבעתי אצלכם תור למחר לצהריים לעשות בדיקה ל- 14 מחלות.
    האם תרופות לפטריה חזקה שאני מקבלת כעת (פלוקנול לקחתי כדור אתמול. יתכן ואקבל טיפול נוסף יש לי תור היום לרופא הנשים) ישפיעו על תוצאות הבדיקות אצלכם?
    האם לדחות לשבוע הבא? או שזה בסדר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעונינת...

ד``ר שרגא וקסלר
    24/05/2010

אין בעיה לבצע את הבדיקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו