מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זיבה או דלקת בשתןאיתי 2926/10/2007
ד"ר סרגיי שלום,
בן 29, יש לי חברה קבועה מזה כ-6 שנים. היא הראשונה והיחידה שקיימתי איתה יחסי-מין וגם אני הראשון והיחיד שקיים איתה יחסי מין.
לפני כשבוע (3 ימים לאחר סיום המחזור, לא תחילתו) קיימנו יחסי מין רגילים, לא אנאלים או אוראלים. כיומיים לאחר מכן אוננתי, ומאז חשתי בצריבה קלה במתן השתן עד אשר היום (3 ימים לאחר האוננות) הבחנתי בהפרשות שקופות עם גוון צהוב מהפין נוסף על הצריבה.
לא יודע אם זה חשוב אבל אציין כי יום קודם לכן התחלתי להרגיש לא טוב - כנראה עקב התקררות: כאבי גרון, צינון, שיעול, חום, וכאבי-גב עקב הרמת משא כבד.
מבדיקה באתרי האינטרנט השונים המדובר בסממנים של מחלת מין (אולי זיבה) ולא דלקת. על אף שבכוונתי להיבדק כבר ביום ראשון הקרוב (נשלחתי לבדיקת משטח זיבה), לא ברור לי כיצד ייתכן שמדובר במחלת מין שכן לא שכבנו עם אף אחד אחר, לפחות כך היא טוענת.
1. האם אכן מדובר במחלת-מין או שמדובר בדלקת בשתן עם סמפטומים של מחלת מין?
2. האם ייתכנו דרכי הדבקה נוספים של מחלות מין מלבד קיום יחסי-מין (כגון שירותים וכד')?
3. אם לא - האם זה אומר בהכרח שהיא קיימה יחסים עם אחר?
4. מהן דרכי הטיפול בסימפטומים והאם יש חשש שזה יחזור שוב?
5. מה אני אמור לעשות במשך כ-10 ימים עד 14 יום עד לגילוי תוצאות הבדיקה?
לתגובתך המהירה, אודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בשופכה
ד''ר סרג' גרדשטיין29/10/2007התלונות שאתה מתאר מתאימות לדלקת בשופכה, דלקת כזו יכולה לנבוע אכן ממחלת מין כגון זיבה או כלמידיה אך היא גם יכולה להיות לא ספציפית. תוצאות הבדיקה יגידו. במיקרה של דלקת לא ספציפית , מדובר פשוט בחיידקים רגילים אשר הצליחו לגרום לדלקת בשופכה.
בכל מיקרה הייתי מתחיל טיפול אנטיביוטי על מנת לקצר את הסבל וגם מפני שבמיקרים רבים אכן מדובר בדלקת לא ספציפית ואין תוצאה בתרבית ובכל זאת המטופל נהנה מהטיפול האנטיביוטי.
בברכה.
ד,ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)