שאלות כלליות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות כלליות
    שרית
    16/05/2010

שלום, לאחר קיום יחסים בלתי מוגנים. (לא רבים, אבל בהחלט עם גברים ששכבו עם הרבה נשים בחייהם)- מתי צריך לחשוש שנדבקת במחלת מין? כיצד ניתן לזהות שחלית במחלת מין? כיצד ניתן לבדוק? מה לבקש מהרופא? מהאם הבדיקות הללו נעשות במסגרת שירות של הקופה? האם צריך לבקש ספציפית בדיקות מסוימות? מהי האמינות של הבדיקות? שמעתי שמועות שבמידה והבדיקה לא נבדקת במעבדה באותו יום, אין תקיפות לתוצאות שלה?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות כלליות

הוספת תגובה

• המשך

שרית
    17/05/2010

חשוב לי גם להבין למי לפנות: רופא נשים? רופא נשים המתמחה במחלות מין? אורולוג? מרפאות מיוחדות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות...

ד``ר שרגא וקסלר
    20/05/2010

שלום, לאחר קיום יחסים בלתי מוגנים. (לא רבים, אבל בהחלט עם גברים ששכבו עם הרבה נשים בחייהם)- מתי צריך לחשוש שנדבקת במחלת מין?
    ^^למחלות רבות אין סימנים מובהקים ולכן אם היה מגע עם אדם שיתכן שנושא מחלת מין אזי כדאי להדבק.
    כיצד ניתן לזהות שחלית במחלת מין?
    ^^לעתים קרובות אין סימנים
    כיצד ניתן לבדוק?
    ^^בבדיקת שתן ועוד
    מה לבקש מהרופא?
    ^^בדיקות למחלות מין והרשימה מפורטת באתר שלי.
    מהאם הבדיקות הללו י נעשות במסגרת שירות של הקופה?
    ^^חלק כן וחלק לא.
    האם צריך לבקש ספציפית בדיקות מסוימות?
    ^^ראי את הרשימה המפורטת באתר שלי.
    מהי האמינות של הבדיקות?
    ^^תלוי אלו בדיקות.
    שמעתי שמועות שבמידה והבדיקה לא נבדקת במעבדה באותו יום, אין תקיפות לתוצאות שלה?
    ^^תלוי איזו בדיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו