מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב באשכיםאילן27/10/2007
שלום לך ד"ר יקר
מזה כמה חודשים שאני סובל מכאבים באשכים ובצריבה בעת מתן שתן.
בעת קיום יחסי מין, אני מרגיש כאב בתוך הפין, דבר שמונע ממני ליהנות מיחסי מין.
לאחרונה החמיר הכאב באשכים והוא מתחזק לאחר אורגזמה.
חשוב שאציין שהכאב באשכים מופיע גם ללא קשר לקיום יחסי מין, זה מרגיש כמו כאב עמום
שדומה לתחושת "כאבי הביצים" הידועה.
לפעמים, כאב האשכים לאחר קיום יחסי מין הוא ממש בלתי נסבל, לאחר 15-30 דקות הוא נחלש. לעיתים אוננות מקלה על הכאב ולפעמים אינה עוזרת או מחמירה את הכאב.
דבר נוסף שקורה הוא, לאחר שאני משתין, ממשיכה דליפה קלה, זה נראה כאילו שה"שסתום" הפנימי לא עובד כמו שצריך. אם אני משתין לאחר קיום יחסי מין, זב בד"כ כואב בתוך הפין.
הייתי בבדיקה במרפאה של משרד הבריאות ומשום מה, הם לא מצאו כלום.
הם עשו לי בדיקת דם ושתן והתשובות היו שליליות.
לאחר התוצאות, נכנסתי לבדיקה אצל הרופא, הוא בדק אותי גופנית, לחץ על נקודות באגן כדי לבדוק נפיחות, והוא היה דיי נבוך כשלא מצא לי כלום, למרות שציינתי בפניו את כל הסימנים.
בהמלצת רופא (מכר שלי) עכשיו אני לוקח זטו 250, 2 כדורים ביום למשך 3 ימים. האם זה נכון להמשיך לקחת? האם זאת האנטיביוטיקה הנכונה? האם זהו המינון הנכון?
אני מעוניין לבצע את הבדיקות באופן פרטי ולכן אבקשך להמליץ לי על הבדיקות הנכונות, כך שיהיה סיכוי גדול לגילוי המדויק של המחלה.
חשבתי שאולי עליי לעשות בדיקת זרע, מה אתה חושב?
מהי הדרך הטובה ביותר לגלות ולרפא את המחלה?
האם ייתכן שיש לי יותר מנגיף/חיידק אחד?
תודה גדולה מראש
אילן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים באשכים
ד''ר סרג' גרדשטיין29/10/2007שלום רב,
איני בטוח שמחלתך זיהומית וזה אולי מסביר את העובדה שבמשרד הבריאות לא מצאו כלום. יתכן והנך סובל מתסמונת האגן הדואב (CPPS) . אתה מוזמן לקרוא על כך יותר באתר [email protected] שם יש מאמרים כולל מאמר על תסמונת זו.
אם בכל זאת ברצונך לבודא את נושא הזיהומים , הייתי בודק זיבה , כלמידיה ושאר חיידקים כגון אוריאפלסמה ומיקופלסמה וכן טריכומונס.
אם ברצונך לפנות למרפאת STD אנא פנה טלפונית לאחד המספרים הרשומים באתר הנ"ל.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)