קונדילומה- דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קונדילומה- דחוף
    N
    18/05/2010

היי,
    אובחנתי לפני מס' ימים עם קונדילומה בפריסה רחבה מסביב לנרתיק עד לאנוס, על גשר הנרתיק, ובאחת השפתיים מעט..קרוב לפתח.
    הרופא לקח לי דגימת פאפ ועשה בדיקת קולפוסקופיה. בינתיים הוא רשם לי טיפול במשחת אלדרה 5%, ונתן הדרכה של טיפול יום כן/יום לא... במשך 4 שבועות. הטיפול גורם לי לכאבים עזים באיזור, ומונע ממני להתרכז בלימודים שכן- הייני סטודנטית.
    הוא אמר שרק במידה וזה לא יעזור, אז יהיה אפשר לנסות פתרון אחר כמו חנקן, לייזר וכו'.
    יצא לי לקרא הרבה, והבנתי שנרשמו אחוזי הצלחה הרבה יותר גבוהים כאשר הטיפול נעשה יום יום ולא פעמיים בשבוע...
    מלבד זאת, הרופא הוא דרך כללית- והתור הכי קרוב שהצלחתי להכנס אליו הוא בעוד 9 שבועות!
    אין זה עיכוב מיותר? אין חשש שבמידה והטיפול במשחה לא יעזור, הקונדילומה רק תתפשט עוד?

יש אפשרות לעבור למרפאה פרטית לטיפול בחנקן/לייזר/או כל דרך אחרת שמזרזת את התהליך? מה טווח העלויות? יש לך המלצות לרופאים מסוימים? האם צריך לחכות הרבה זמן לתור?

המון המון תודה מראש....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קונדילומה- דחוף

הוספת תגובה

• בנוסף

N
    19/05/2010

השימוש במשחה אלדרה גורם לי לכאבים עזים ביותר, עד כדי שימוש בעזרקאין לאחר מכן ע"מ להיות מסוגלת להרדם/ לתפקד בחיי היומיום..
    ניסיתי לשים אלוורה, אבל ללא הועיל... הכאבים היו בלתי נסבלים, כל האיזור היה מכווץ ורגיש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קונדילומה...

ד``ר שרגא וקסלר
    20/05/2010

יש אפשרות לעבור למרפאה פרטית לטיפול בחנקן/לייזר/או כל דרך אחרת שמזרזת את התהליך?
    ^^הטיפול היעיל ביותר הוא באמצעות הלייזר עד רפוי.
    מה טווח העלויות?
    ^^נא לברר עם הפקידה טלפונית 03-6956867
    יש לך המלצות לרופאים מסוימים?
    ^^לשיקולך. אוכל לעזור לך ולרפא אותך.
    האם צריך לחכות הרבה זמן לתור?
    ^^לא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו