מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא קיבלתי תשובה אז אני מפרסם שוב -עומר23/05/2010
שלום רב.
אני גבר הנוהג לקיים מדי פעם מין מזדמן. אני נוהג לקיים מין עם קונדום בחדירה אך מין אוראלי גם לי וגם לבת הזוג ללא אמצעי מניעה (איך אפשר לבת הזוג.. :-)
לפיכך אודה לך מאוד על תשובותיך למספר שאלות:
1. מהן הסכנות עבורי במתן מין אוראלי לבת הזוג (לרדת לה) טרם החדירה?
האם יש דרך טובה להימנע מסכנות אלו במהלך האקט?
אם לא, אילו בדיקות יש לערוך טרם המפגש כדי לוודא שאין לבת הזוג את המחלות המסוכנות למין אוראלי, ולכמה זמן הן רלוונטיות (לדוגמה - איידס רלוונטי לשלושה חודשים לפני הבדיקה...)
2. מהן הסכנות עבורי בקבלת מין אוראלי מבת הזוג (היא יורדת לי) ללא קונדום טרם החדירה שמתבצעת עם קונדום?
אילו בדיקות יש לערוך לפני המפגש כשי לוודא שאין לבת הזוג מחלה שיכולה לעבור שכהיא יורדת לי, ולכמה זמן הן רלוונטיות?
הנושא מעסיק אותי עד מאוד וחשוב לי לקבל את האינפורמציה המלאה כדי לקבל החלטה נכונה.
בתודה רבה מראש,
עומר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא...
ד``ר שרגא וקסלר23/05/20101. מהן הסכנות עבורי במתן מין אוראלי לבת הזוג (לרדת לה) טרם החדירה?
^^הדבקות במחלות מין
האם יש דרך טובה להימנע מסכנות אלו במהלך האקט?
^^אין
אם לא, אילו בדיקות יש לערוך טרם המפגש כדי לוודא שאין לבת הזוג את המחלות המסוכנות למין אוראלי, ולכמה זמן הן רלוונטיות (לדוגמה - איידס רלוונטי לשלושה חודשים לפני הבדיקה...)
^^ניתן לבצע בדיקות ל 18 מחלות וניתן לקרוא עליהן באתר שלנו או לברר במרפאה.
התשובות לסדרת השאלות הבאות זהות לראשונות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)