מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרפס וגינאליניצן26/05/2010
שלום..
הודיעו לי שנדבקתי בהרפס וגינאלי..
רציתי לדעת כיצד זה ישפיע עלי בקיום יחסי מין
האם ניתן לבצע מין אוראלי, כגון"ירידות וכד' כאשר ההרפס עובר?
וגם,האם אחרי שבוע מאז קיום יחסי המין הנגיף מתפרץ, או שהוא יכול להתבשל בגוף ואז פתאום להתפרץ?
מכיוון שקיימתי יחסי מין לפני שבוע ויומיים שאני סובלת
אשמח לתשובה
תודה
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ..
שלי26/05/2010אני יענה לך על השאלה השנייה כי את התשובה אליה אני יודעת.
אפשר להדבק בנגיף והוא יופיע אחרי הרבה זמן בתור התפרצות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרפס...
ד``ר שרגא וקסלר29/05/2010רציתי לדעת כיצד זה ישפיע עלי בקיום יחסי מין
^^לא צריך להשפיע
האם ניתן לבצע מין אוראלי, כגון"ירידות וכד' כאשר ההרפס עובר?
^^כן אך זה לא משנה כי זה מדביק תמיד גם שלא בהתקף.
וגם,האם אחרי שבוע מאז קיום יחסי המין הנגיף מתפרץ, או שהוא יכול להתבשל בגוף ואז פתאום להתפרץ?
^^כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
ניצן30/05/2010ואם אני לוקחת תרופה בשם אציקלו וי 200
למניעה
עדיין אני מדביקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד...
ד``ר שרגא וקסלר31/05/2010כן. היא למניעת התקפים אך משום שהנגיפים בגוף את ממשיכה להדביק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)