בדיקת STD7 ועוד שאלות בנושא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת STD7 ועוד שאלות בנושא
    אלה
    01/06/2010

שלום רב,
    כבר מזה שלושה חודשים בערך, אני סובלת מכאבים בבטן התחתונה וגם ממש מעל המפשעות מימין לשמאל, נמוך נמוך. ממש כמו מעין חגורה של כאבים.
    זה לא משהו יום יומי.... אבל בהחלט זה כבר הסב את תשומת ליבי ושל הגניקולוג שלי.
    הוא ערך לי אולטראסאונד והכל תקין. אמר שבמידה וזה ימשיך, שאבוא שוב. כך קרה. באתי והוא נתן לי לעשות את הבדיקה הנ"ל. מהי הבדיקה הזאת? אני יודעת שהיא מגלה 7 מחלות מין. האם תוכל למנות עבורי? הוא חושש שאולי זה קנדילומה, זיבה. אגב, בדיקת פאפ עשיתי ממש עכשיו והכל תקין. אני חוששת מאוד. האם אפשר להידבק במחלת מין כלשהי ממין אנאלי ללא קונדום? האם גם מאוראלי? האם יש מקום אחר חוץ ממכון רוזנבלט בת"א שעושה את הבדיקה הנ"ל? הם מנצלים שם את הנושא הזה וגובים 490 ש"ח עבור הבדיקה.
    ישנה דרך אחרת? כמובן שאם אין ברירה, אעשה זאת שם. חשוב לציין שכשלא לקחתי גלולות הרגשתי הרבה יותר גרוע עם הכאבים הללו אבל לאחרונה כשחזרתי לגלולות הכאבים פחתו אך עדיין קיימים. משהו נוסף. עשיתי אתמול את החיסון הראשון של סרטן צוואר הרחם (הסדרה של המבוגרות יותר). במידה ואעשה את בדיקת ה-STD7, בימים אלו, האם תהיה השפעה של התוצאה בגלל החיסון? סליחה על ה"מגילה" ורב תודות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת STD7 ועוד שאלות בנושא

הוספת תגובה

• בדיקת...

ד``ר שרגא וקסלר
    02/06/2010

מהי הבדיקה הזאת? אני יודעת שהיא מגלה 7 מחלות מין. האם תוכל למנות עבורי?
    ^^איני יודע אלו מחלות היא כוללת אבל בוודאות לא את הקונדילומה.
    האם אפשר להידבק במחלת מין כלשהי ממין אנאלי ללא קונדום?
    ^^כן
    האם גם מאוראלי?
    ^^כן
    האם יש מקום אחר חוץ ממכון רוזנבלט בת"א שעושה את הבדיקה הנ"ל?
    ^^זה המחיר בשאר המעבדות שאני מכיר.
    האם תהיה השפעה של התוצאה בגלל החיסון?
    ^^לא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו