מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- למי ניתן לפנות כאשר מתעורר חדש?אורח03/06/2010
שלום,
קיימתי יחסי מין לא מוגנים לפני קצת יותר משבוע,
לפני יומים כשהתעוררתי בבוקר הבחנתי במאין משהו קשיח שנמצא סביב פתח הפין, לאחר שקילפתי אותו יצאו מספר טיפות צהבהבות.
מאז מדי פעם במהלך היום אני רואה טיפות בודדות כאלו, ההרגשה מלווה בגירודים.
לאחר קריאה בפורומים הבנתי כי יכול להיות שמדובר בכלמידיה.
ברצוני לשאול למי עלי לפנות?
התקשרתי לשירותי הכללית *2700 וביקשתי תור לרופא עור ומין.
לאחר שנקבע לי תור בדקתי על שם הרופא והיכן שבדקתי שרשום התמחותו היא בעור
ולא מצויין עור ומין.
שאלתי היא האם רופא עור הוא בהכרח רופא מין?
התור אשר נקבע לי הוא לעוד 9 ימים, השאלה אם מדובר בדלקת כלשהי והאם קיים חשש היא תתפתח בצורה מסוכנת במשך תקופה זו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למי...
ד``ר שרגא וקסלר04/06/2010ברצוני לשאול למי עלי לפנות?
^^ממליץ לפנות בדחיפות לרופא המטפל בבעיות אלו - רופא משפחה, אורולוג, זיהומים, עור ומין, גניקולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח אם תוכל להבהיר עבורי מספר נקו'
אורח05/06/2010אשמח אם תוכל להסביר בצורה יותר ברורה למי עלי לפנות, לרופא המשפחה\עור ומין או לגורם אחר..
דרך השירות הטלפוני של הכללית נקבע לי תור לרופא עור למעוד של כשבוע לערך מהיום, רציתי לדעת אם תוכל להגיד לי מה דחיפות העניין והאם לדעתך יש צורך ואו אפשרות לערוך בדיקה ראשונית מוקדמת מהמעוד אשר נקבע לי? בנוסף רציתי לדווקא כי במידה ונקבע לי תור לרופא אשר מוגדר רופא עור הוא בהכרח גם רופא מין?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)