למי ניתן לפנות כאשר מתעורר חדש?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למי ניתן לפנות כאשר מתעורר חדש?
    אורח
    03/06/2010

שלום,
    קיימתי יחסי מין לא מוגנים לפני קצת יותר משבוע,
    לפני יומים כשהתעוררתי בבוקר הבחנתי במאין משהו קשיח שנמצא סביב פתח הפין, לאחר שקילפתי אותו יצאו מספר טיפות צהבהבות.
    מאז מדי פעם במהלך היום אני רואה טיפות בודדות כאלו, ההרגשה מלווה בגירודים.
    לאחר קריאה בפורומים הבנתי כי יכול להיות שמדובר בכלמידיה.

ברצוני לשאול למי עלי לפנות?
    התקשרתי לשירותי הכללית *2700 וביקשתי תור לרופא עור ומין.
    לאחר שנקבע לי תור בדקתי על שם הרופא והיכן שבדקתי שרשום התמחותו היא בעור
    ולא מצויין עור ומין.
    שאלתי היא האם רופא עור הוא בהכרח רופא מין?
    התור אשר נקבע לי הוא לעוד 9 ימים, השאלה אם מדובר בדלקת כלשהי והאם קיים חשש היא תתפתח בצורה מסוכנת במשך תקופה זו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• למי...

ד``ר שרגא וקסלר
    04/06/2010

ברצוני לשאול למי עלי לפנות?
    ^^ממליץ לפנות בדחיפות לרופא המטפל בבעיות אלו - רופא משפחה, אורולוג, זיהומים, עור ומין, גניקולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח אם תוכל להבהיר עבורי מספר נקו'

אורח
    05/06/2010

אשמח אם תוכל להסביר בצורה יותר ברורה למי עלי לפנות, לרופא המשפחה\עור ומין או לגורם אחר..
    דרך השירות הטלפוני של הכללית נקבע לי תור לרופא עור למעוד של כשבוע לערך מהיום, רציתי לדעת אם תוכל להגיד לי מה דחיפות העניין והאם לדעתך יש צורך ואו אפשרות לערוך בדיקה ראשונית מוקדמת מהמעוד אשר נקבע לי? בנוסף רציתי לדווקא כי במידה ונקבע לי תור לרופא אשר מוגדר רופא עור הוא בהכרח גם רופא מין?

תודה רבה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו