חובת גילוי הרפס בשפתיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חובת גילוי הרפס בשפתיים
    בן 17
    06/06/2010

שלום רב לרופאי הפורום
    אני יודע שזהו לא פורום משפטי ,עם זאת רציתי להתיעץ עימכם בנושא מסויים.

לפני כשנה יצאתי עם בחורה במשך כחודש ולא קיימו כלל יחסי מין מלאים רק מין אוראלי.
    כמובן,ששאלתי אותה לפני האם היא נושאת מחלות המועברות במגע מיני והיא ענתה לי שמעולם לא.
    (וכן גם אני) יש לציין שכלל עדיין לא קיימתי יחסי מין מלאים.
    באחת הפעמים הבחורה הציעה לבצע בי מין אוראלי ולאחר שבוע לערך , לתדהמתי הגדולה
    חוויתי התפרצות של הרפס לראשונה בחיי
    כששאלתי את הבחורה הכיצד זה ייתכן ,הרי היא טענה שהיא לא נושאת שום מחלה המועברת במגע מיני, היא גילתה לי שיש לה התפרצויות של הרפס!
    כמובן שאין לתאר את הרגשתי והכעס העצום עלייה ,מדוע לא גילתה זאת, הרי ידוע שמחלות מועברות במין אוראלי.
    היא טענה שהרפס בשפתיים זו אינה מחלת מין לכן לא הייתה חייבת לגלות לי!!!
    הזדעזעתי מתגובה כמובן ומאז שנדבקתי במחלה חיי אינם כפי שהיו.
    כל בחורה שאני יוצא עימה ומספר לה זאת מבעוד מועד ( הרי זוהי חובתי המוסרית ,שכן באם נחליט לקיים יחסי מיןגם עם קונדום כמובן יש סיכוי שתידבק) מתרחקת ממני! ויש בנות שהפיצו את דבר זה בין חברי
    אני חווה בידוד חברתי נוראי ,חיי אינם כפי שהיו. זה לאתלוי ביחסי למחלה אלא ביחס הנוראי של הסביבה. הפכתי למעיין "מוקצה". אני כותב זאת בכאב גדול

אני שואל אתכם בתור רופאים , האם אדם הנושא הרפס בשפתיו ונשאל לגבי נשאות של מחלות מין,
    אך מסתיר זאת בתואנה שהרפס בפה זו לא מחלת מין, האם דבר כזה קביל?

אשמח לשמוע דעתכם.

(יש לציין שלא יכולתי להשתמש בקונדום בזמן המין האוראלי ולכן בתום ליבי הסתמכתי על כך ששאלתי אותה באם יש לה מחלת כלשהי)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חובת גילוי הרפס בשפתיים

הוספת תגובה

• אני מבינה לכאבך

שלי
    06/06/2010

אך אני חושבת שאולי בגלל שאתה צעיר מידי לא ידעת איך להתמודד עם זה נכון.
    ראשית,אתה לא חייב לספר לאף אחת ! כמו שקיבלת את זה כך גם אחרות יכולות לקבל..
    זה וירוס שעובר בין אנשים. אין לך קשר לזה,מלבד זה שהתלבש עליך הוירוס ...גם אם זה מחלת מין היא לא חייבת לספר לך. זה וירוס שלא מספרים עליו כי אין תרופה . ונדיר מאוד שהוא מסכן חיים
    להרבה אנשים יש את הוירוס הזה בין אם בשפתיים או באיבר המין. ליותר אנשים יש מאשר אין.. וגם אם אין להם התפרצויות זה לא אומר שאין להם את הוירוס.
    גם אני נדבקתי בוירוס . מותר לשאול אם אתה סובל מהרבה התקפים ? אני מקווה שלא...
    בכל אופן- אתה לא צריך לספר לאף אחת ! וגם עם ההתפרצות על איבר המין עצמו עם קונדום וכשאין התקף סיכויי ההדבקות הם אפסיים.
    אני מצטערת על הבידוד ולהבא תדע- לא מספרים. וגם אם כן- אז אחרי הרבה זמן שאתה מרגיש בטוח ... אין מה לעשות.. :\

אני לא רופאה אבל אשמח אם תכתוב לי גם מה אתה חושב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ...

שלי
    06/06/2010

וגם אם אתה רוצה לספר זאת אחרי הרבה זמן.. אל תעשה מזה ביג דיל. זה בסך הכל וירוס. נכון שזה באיבר המין אבל אתה יודע כמה מחלות יש ? ומה יקרה אם לה יהיה משהו ? תצתרך להתמודד עם זה גם.. אם אוהבת מישהו לא אכפת לי להדבק ממנו גם בעגבת. ( העיקר לא בקונדילומה חח כי זה ממש סרט רע) חחח תתייחס לזה קצת בהומור ואתה גבר טוב עדיין לא.. אבל אתה יכול לאכול את זה בלי מלח כולה וירוס... שעוד לא מצאו לו תרופה
    תשמור על עצמך מדברים חמורים יותר ואל תיתן לזה להוריד אותך...
    זה וירוס שהתלבש עלייך זו לא אשמתך...
    אני מקווה שתתגבר במהרה ותהיה בריא !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו