מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחלות מיןנטלי14/06/2010
היי, יש לי מלא שאלות בקשר למחלות מין ואני לא יודעת למי לפנות שיענה לי כמו שצריך, כל הרופאים שפניתי אליהם לא הסבירו לי כמו שצריך.
אני נורא חוששת כי לחבר שלי שאנחנו שוכבים בערך כבר ללא קונדום חודשיים, יש חשש למחלת מין, שורף לו כשהוא נותן שתן ויש לו הפרשות. המגע המיני האחרון שלנו היה לפני שבועיים ולמחרת היו לי תסמינים של דלקת בשתן, שתיתי הרבה מים ומי פטרוזיליה ואכלתי שום ותוך יומיים זה עבר לי, לא התייחסתי לזה ברצינות כי זה כבר קרה לי בעבר לאחר קיום יחסים. בגלל שלי היה דלקת חשבנו שבטח גם לו יש דלקת, הוא חייל והוא הלך לרופא הצבאי והוא ממש הלחיץ אותו והפנה אותו לעשות מלא בדיקות למחלות מין, הבדיקת שתן יצאה תקינה ואנחנו מחכים לתוצאות של בדיקת דם ושבוע הבא הוא עושה בדיקה עם צינור כזה שמכניסים לאיבר המין. מה שאני שואלת זה מה אני צריכה לעשות ואיך אני עושה את הבדיקות האלה,? הבנתי שלא כדאי לחכות עד לתוצאות שלו ולמרות שנאי לא מרגישה כלום אולי יש לי מחלת מין, הייתי היום אצל הגניקולוג והוא לקח לי משטח לבדיקת פפס ועשה לי בדיקה של הרחם ואמר שהוא לא רואה סימנים לדלקות ושאין לי מה לדאוג אבל אני בכל זאת רוצה לעשות בדיקה מקיפה של כל המחלות האפשריות למרות שאין לי תסימינים. אני לא יודעת למי לפנות בקשר לזה בקופת חולים לאיזה רופא? ואיזה בדיקות אפשר לעשות? האם הבידקת פפס שהוא לקח לי בודקת גם כלמידיה וזיבה או שלא?
לפני ששכבתי עם חבר שלי שכבתי רק עם עוד בחור אחד שהיה חבר שלי שנתייים, אני הייתי בתולה ולכן לא נבדקתי והוא אמר לי שהוא לא שכב עם אף אחת בלי קונדום....
גם חהבחור הנוכחי שאני שוכבת איתו שכב רק עם מישיהי אחת לפני והיא נבדקה , מה שמראה על סיכויים נמוכים להידבקות.
בכל מקרה אני רוצה לדעת מה לעשות גם במצב שהבדיקות של חבר שלי תקינות וגם במצב שלא, האם זה מספק הבדיקת פפס או לעשות עוד בדיקותת? סליחה שאני ממש חופרת ונכסנת לפרטים פשוט אני רוצה להיות יסודית ולהרגיש בטוחה ולא לדאוג בזמן שאנחנו מקיימים יחסים....מתי אני יודעת שזה בסדר שנשכב בלי קונדום? אם תוכל לתת לי מספר טלפון של מישהו שאני יכולה לשאול אותו את כל השאלות שיש לי זה יעזור לי ממש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלות...
ד``ר שרגא וקסלר16/06/2010לך מומלץ לפעול אחרי שתיקבע האבחנה של החבר שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)