פצע מגרד בקוטר 2 ס"מ בישבן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצע מגרד בקוטר 2 ס"מ בישבן
    שירלי
    19/06/2010

שלום רב,
    לפני כשלוש שנים סבלתי במשך כחודשיים מפצע עגול שהגיע לקוטר הנ"ל. הוא החל כבליטה קטנה ומאוד מגרדת ו"נפתח" - ללא הפרשות, עליי לציין. כשפניתי לרופאת עור היא נתנה לי משחה נגד פטריות אשר הפחיתה מעוצמת הגרד, אולם לא ממש עזרה לאיחוי הפצע. כעבור חודשיים הפצע נעלם כלא היה. הפצע המסתורי הטריד לאמעט את מנוחתי וניסיתי לברר ממה הוא יכול לקרות. קראתי הרבה אינפורמציה אך מאחר ועבר לא ממש נתתי לכך את דעתי יותר. רק עכשיו - בחלוף3 שנים, גילית שבנקודה מסויימת מתחת לצוואר בעורף מגרד. בבדיקה מצאתי שיש שם נקודות שחורות היוצרות מרקם של כתם מעט יותר כהה מהעור. כשאני מעבירה אצבע על אותו איזור אני מרגישה שהעצבים שם "קהים" יותר - אני לא מרגישה את האצבע על העור כפי שאני מרגישה בחלקים אחרים באותו אזור בהם אין כתם. מחר ואני לא אדם היסטרי - לא רצתי לרופא אולם נזכרתי שקראתי בעבר במסגרת הניסיון לגלות מה מקור הפצע בישבן על מחלת מין הנגרמת על חיידקים אשר יוצרים פצע כזה בשלב הראשון וגם כשהפצע נעלם הם מצטברים בצורת אשכולות באזור של עצם הזנב ומתפשטים במעלה עמוד השדרה עד להתפרצות הבאה - באזור הכתפיים, כעבור מס' שנים. שאלתי: האם ייתכן שהפצע הזה קשור אכן למחלה הזו? אם כן מה שם המחלה? איזה סוג של טיפול נותנים לסוג הזה של המחלה? אודה לקבלת תשובתך - גם אם מדובר ב"הפנייה לרופא מומחה".. תודה רבה,
    שירלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצע מגרד בקוטר 2 ס"מ בישבן

הוספת תגובה

• פצע...

ד``ר שרגא וקסלר
    20/06/2010

אין לי תשובה ולא אוכל לעזור לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו