פצעון בפין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצעון בפין
    ירון
    04/11/2007

לפני קצת יותר מחודש קיימתי יחסים מוגנים ,מספר שעות לאחר מכן הרגשתי עיקצוצים בפין חשבתי שזה יעבור .
    חודש לאחר היחסים התחיל לשרוף לי בקצה הפין ובצינור השפכה ללא הפרשות רופא עור ומין לא זהה משהו . לאחר יום זה התחיל להתגבר כך שחזרתי אליו ואפילו בלי לראות הוא נתן לי דקסולין 100 ל10 ימים פעמיים ביום . השריפה עברה אבל עדין יש אי נוחות בכיפה של הפין ושני הפצעים המסרוסקופיים בשפתיים של הפין לא נעלמו.
    שסיימתי את הכדורים עדין לא חל שיפור נראה שהתנפחה לי שפה מהפין ויש עליה חצקון קטן אדום ע"פ שיקול דעתי זה רק מחריף .
    בנוסף נראה כי חל שינוי באיכות הזרע שלי כי סגנון הפליטה קצת שונה.
    יכול להיות שאילו תופעות לווי לכדורים?
    הנפיחות תרד במשך הזמן או שהטיפון לא עזר.
    האם ניתן להדבק גם באיידס הרי בכל אופן הגיע לי איזה זיהום לפין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצעון בפין

הוספת תגובה

• דלקת בשופכה

ד''ר סרג' גרדשטיין
    06/11/2007

שלום רב,

קשה לי כמובן להתחייב לגבי האבחנה המדוייקת מבלי להתרשם אך אתה בהחלט צודק כאשר אתה חושש שמה נדבקת בעוד משהו. לא נדיר שמספר מחלות מין שוכנות אצל אותו מגע. זה אולי מסביר למה הייתה הטבה חלקית עם הדוקסילין (שטפלה במחולל אחד) אך הנך עדיין סובל (מחולל נוסף). כאשר מדובר במגע מוגן , אין סיבה לחשוש מאיידס אך בהחלט יתכן והסתנן איזה חיידק כגון זיבה או כלמידיה או טריכומונס (טפיל) למשל בעת הורדת הקונדום. אלו מחלות שכיחות וגם הרבה יותר מדבקות מאיידס.
    על כן הייתי פונה לבדיק רופא שיבצע מספר בדיקות מעבדה על מנת לנסות לזהות את המחולל/ים האחראיים לתלונות ויחליט בהתאם על הטיפול. לא יזיק גם לעשות סקירה כללית של מחלות מין באותה הזדמנות.

בברכה.
    ד"ר גרדשטיין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו