מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לחיות עם נשאיתמכאל13/07/2010
שלום רב .בת הזוג שלי נשאית שנדבקה מהקשר הקודם שלה.לפני ששכבנו עברנו שנינו בדיקה והתגלה שהיא נשאית.למרות זאת לא פרקנו את הקשר. מאחר וזה לא מין מזדמן אלו צעדים עלי לנקוט מעבר לקונדום כדי להגן על עצמי. תודה מכאל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשאית למה ?
מירית13/07/2010הרפס זה כלום, לי (טפו טפו טפו) מופיע פצע קטן פעם בשנה
וגם אני נדבקתי מהקשר הקודם...
קונדום...אין מה לעשות :\\\* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
מירית13/07/2010וגם לא על אבר המין בהכרח... אולי לא יהיו לך התפרצויות בכלל, ויכול להיות שלא תדבק
זה לא כל כך מדבק אם אין התפרצות.. אני לא הדבקתי את חבר שלי לשעבר ( או שהוא זה שהדביק אותי ,לא יודעת) בכל אופן . ככה צריך :) לא מנתקים קשר בגלל וירוס , אני שמחה לשמוע את זה :)
שוב- הוירוס מדבק רק כש"חולים" כשיש מחלה שרואים... חוץ מיזה זה לא מדבק כל כך... יכולות לעבור שנים עד שתדבק.. ואם כן אז יהיה לך פצע קטן כסמל לאהבה , הקרבה קטנה מה יש,.. ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
מירית13/07/2010בערך שנה.. אנימקווה כן, זה כמובן משתנה מאדםלאדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה אחרונה..
מירית13/07/2010אתה באמת 'גבר' אמיתי
גיבור :** המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מניחה שהוא מדבר על hiv...
נועה13/07/2010וכן- אין הרבה מה לעשות מעבר לקונדום,
תזכור שזה עובר גם במין אוראלי (שאתה עושה לה, לא להיפך),
ברוק זה לא עובר אבל כן בדם- אז להישמר מפצעים פתוחים, שריטות וכו'...
בהצלחה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא בטוח
מירית13/07/2010נחכה ונראה ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאצילות
מכאל13/07/2010אני לא מוכן לוותר עליה בגלל שהיא נשאית.נשמור את המקסימום האפשרי.מישהו כינה אותי "גבר" נשמע כלעג. אולי אני לא "גבר" אך כן יש בי קצת אצילות ותודה על החיזוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחיות...
ד``ר שרגא וקסלר13/07/2010אני מציע שתפנה לועד למלחמה באיידס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה קורה לכם ?
מירית13/07/2010אני בכלל לא בטוחה שהוא מתכוון לאיידס.
נראה לכם שמישהו היה שוכב עם מישהי שיש לה איידס ??
אתה מתכוון לאיידס ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
מכאל13/07/2010כן נשאית איידס וזה עדיין לא פוסל אותה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
מירית14/07/2010נשמע מאוד מרגש ורומנטי, אני מציעה שתבדוק טוב את כל הפרטים כי זה וירוס מסוכן.. לא אמרתי 'גבר' בלעד, אולי התכוונתי גיבור :) תברר איזה מין אפשר לעשות שאתה לא נדבק בו...
אני חושהת שנשיקות אפשרי
רומאו וגולייט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)