מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיקופלסמה, אוראופלסמה - איבחוןאבי15/07/2010
- האם יש בדיקה לגילוי 1. מיקופלסמה 2. אוראופלסמה
- אם יש אז מה אמינות הבדיקה (100%, 50% וכו')
- איפה אפשר להיבדק (כללית, מרפאה פרטית וכו')
- האם יש טיפול
- האם יש הבדל בטיפול בין גבר לאישה
- ובמיוחד: האם דוקסילין ל 5 ימים 2 כדורים ביום הוא יעיל למחלות הנ"ל בגבר או אישה
בתודה מראש,
אבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לבינתיים
נועה16/07/2010האם יש בדיקה לגילוי 1. מיקופלסמה 2. אוראופלסמה
- כן, אפשר לבדוק ב- pcr
- אם יש אז מה אמינות הבדיקה (100%, 50% וכו')
- מאוד אמינה
- איפה אפשר להיבדק (כללית, מרפאה פרטית וכו')
- אתה יכול לקבל הפניה כמו לכל בדיקת מחלות מין
- האם יש טיפול
לרוב נותנים דוקסילין
- האם יש הבדל בטיפול בין גבר לאישה
- שונה אצל נשים בהריון (לא נותנים דוקסילין)
- ובמיוחד: האם דוקסילין ל 5 ימים 2 כדורים ביום הוא יעיל למחלות הנ"ל בגבר או אישה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי נועה,מה קורה ?
מירית16/07/2010הופיע לי עוד פעם..
זה היה 2 נקודות כאלה ממש קטן (יותר מפעם שעברה) וכמעט עבר אחרי יומיים
מוזר שזה יצא בדיוק שנייה אחרי שגילחתי אז יכול להיות שלהורדת שערות יש קשר ?
או שזה במקרה ?
אוף... שימציאו כבר תרופה לזה....
גם ממש כואב לי יותר בפנים , אני חושבת שזה כי פצעתי את עצמי עם הסכין..
כי זה לא נראה שיש שפ נגע ואף פעם לא היה לי בפנים
הייתי אתמול ממש עצובה אבל יצאתי לבלות כדי לשכוח מזה :..| אוף שימציאו כבר תרופה
אני צריכה לחיות עםזה כל החיים ? אם מי ששכב איתי שכב איתי עם פצע כשהוא יודע שיש לו אני מקווה שימות באכזריות
אני לא מסוגלת לשכב עם מישהו שיהיה לי פצע.. אני לא מסוגלת לעשות דבר כזה
ואני חושבת שזה היה אז.. כי אחרת זה לא מדבק ותמיד השתמשתי בקונדום איתו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי
מירית17/07/2010כנראה שזה לא מסכין.. אולי זה נראה אחרת אז לא ידעתי לזהות את זה
בא לי להתאבד ! אני לא רוצה לחיות עם זה.... למה לעזאזל אין תרופה ? זה לא פייררררר
ואל תגידי לי שהחיים לא פרים זה לא מעניין אותי :...............\\\\\\\\\
אוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
מירית17/07/2010נכון ? אם זה יותר קרוב לנרתיק אז זה נראה קצת אחרת ? לא כמו שלפוחיות ,אפילו לא רואים את זה .. בקושי זה רק כואב ? לא כמו הרפס אם יש על העור..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיקופלסמה
ד``ר שרגא וקסלר21/07/2010- האם יש בדיקה לגילוי 1. מיקופלסמה 2. אוראופלסמה--כן
- אם יש אז מה אמינות הבדיקה (100%, 50% וכו')--קרוב ל 100%
- איפה אפשר להיבדק (כללית, מרפאה פרטית וכו')--במקומות שונים כולל במרפאה שלנו
- האם יש טיפול--כן
- האם יש הבדל בטיפול בין גבר לאישה --לא
- ובמיוחד: האם דוקסילין ל 5 ימים 2 כדורים ביום הוא יעיל למחלות הנ"ל בגבר או אישה--על טיפול אישי יש לקבל יעוץ אישי על טיפול כללי ניתן לקרוא באתרים שונים כולל בשלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)