עצות מרחוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצות מרחוק
    עידן
    08/11/2007

שלום דר
    הסיפור שלי קצת מסובך
    אז ככה..אני נמצא כרגע בחול אצל משפחה דתית לפני שנסעתי קימתי יחסיים עם בחורה,כעבור חודש שאני פה גיליתי על הפין והאשכים פצע ממש קטן ולא כואב לאחר יומיים התחלתי להרגיש לא בנוח בפי הטבעת וכן יצא לי פצע קטנטן על השפתיים הפנימיות... לאחר שבדקתי קצת גיליתי שאלו הם תסמינים לעגבת
    עכשיו מכיון שאיני יכול ללכת לרופא פה אז אולי תוכל לעזור לי בעצות
    אני בן 23 וחוזר רק ביוני לארץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצות מרחוק

הוספת תגובה

• עגבת...

ד''ר סרג' גרדשטיין
    09/11/2007

שלום רב,

ראשית איני בטוח כלל שמדובר בעגבת. פצעונים הם ממצא שכיח באזור איברי המין ובד"כ לא קשורים למחלת מין.
    במיקרה של עגבת לא מדובר בפצעון אלא בכיב גדול יחסית ולא כואב . הכיב בעל גבולות מורמים עם מרכז מפריש. כמו כן הדגירה היא בד"כ של שבועיים ואני מבין ממך שעבר כחודש מאז המגע , גם זה הופך את האפשרות של עגבת לפחות סבירה.
    נקודה שניה : אפשר לברר אם אותה בחורה שהיית איתה חולה/נשאית לעגבת...
    נקודה שלישית: אם אתה בכל זאת לא שקט , אני מניח שניתן במקום המצאותך לבצע בדיקת עגבת.
    נקודה רביעית: אם בכל זאת מדובר בעגבת , שבועיים לאחר הופעת הכיב , הוא מתרפא ויש מחלת חום עם פריחה מפושטת. אם זה קורה כמובן כדאי יהיה לבדוק את העניין.

באופן כללי אם קיימת מגע לא מוגן ואתה חושש, כדאי לעשו סקירה כללית של מחלות מין.

בברכה.
    ד"ר גרדשטיין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו