מקווה שהכל בסדר...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקווה שהכל בסדר...
    נופר
    08/11/2007

שלום..
    אני מנהלת מערכ יחסים עם בן זוגי כבר 3 חודשים..
    בהתחלה כשקיימנו יחסי מין לא הסכמתי בלי קונדום מכיוון שסיפר לי ששכב בעבר עם נשים רבות וורק עם חלקן שכב עם קונדום..
    הוא משרת בצבא וממש לפני שהכרנו הוא סיפר לי שתרם דם וביקש שיעדכנו אותו לגבי מצבו ואם הוא בסדר מבחינת מחלות מין וכדומה..
    לא התקשרו ולא עידכנו אותו לגבי מצבו ולפי הבנתו הכל בסדר אצלו..וכך גם הוא סיפר לי!
    יש לי אמון בו ואני יודעת שהוא לא יסכן את החיים שלי אם הוא היה יודע שהוא נושא עימו מחלה.

שאלתי היא האם זה שלא התקשרו אליו אומר שהכל בסדר? כי לפי מיטב ידיעתי חייבים לידע אותו אם הוא נשא או אם יש בעיה אחרת..
    או שבדיקות דם כאלו בכלל לא בודקות מחלות מין?
    קצת מבולבלת קצת מודאגת כי האמון שלי בו אמר לי שזה בסדר וככה עשיתי..
    למרות שהוא אמר שהוא יעשה בדיקה(למרות שזה בעיה כי הוא בצבא כעת)ייתי שמחה אם גם אתם תספקו לי תשובות..

תודה,מהבחורה שחוששת לחייה ולחיי האהוב שלה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מקווה שהכל בסדר...

הוספת תגובה

• תרומת דם

ד''ר סרג' גרדשטיין
    09/11/2007

שלום רב,

כאשר משתמשים במנת דם , בודקים קודם לכן שלל מחלות שעלולו לעבור דרך הדם כולל איידס ומחלות מין אחרות וכמובן עוד מחלות שאין להן קשר. אין ספק שאם יש תוצאה לא תקינה מזמנים את התורם על מנת לטפל בו ולא משאירים אותו ללא טיפול. הבעיה היא בכך שחלק קטן מן המנות לא מגיעות כלל לשלב הזה בגלל בעיות טכניות או מסיבות אחרות. לדוגמא אם הייתה בעיה באיחסון המנות , הן מושמדות ולא משתמשים בהן... לכן סביר שאכן הכל בסדר אך לא ניתן לסמוך על תרומת דם ב 100% לצורך אבחון.
    על מנת להיות בטוח יש לשלוח את הבדיקות באופן מכוון.

בברכה.
    ד"ר גרדשטיין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו