מ'ס שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מ'ס שאלות
    פלונית
    22/07/2010

שלום, הבעיה שלי קצת מורכבת. לפני 7 חודשים, מצב הפות שלי היה אידיאלי. כמעט ולא היו לי הפרשות, גם אם היו הן היו נטולות ריח לחלוטין ושקופות ובכמות מועטה. אפשר להגיד שתמיד היה לי ריח טוב. אבל, יום אחד לפני 7 חודשים שכבתי עם איזה אידיוט בלי קונדום, וכל המצב השתנה. נהיו לי הפרשות צהובות וחומות, והיה לי גרד תמידי. אחרי חודשיים פניתי לרופאת הנשים והיא אמרה שיש לי פטריה, נתנה לי 8 כדורים לבלוע ברצף ואמרה שהפטריה לא קשורה ליחסי המין. האם זה נכון? אז איך זה לא הופיע לי בעבר?
    בכל מקרה, אחרי הטיפול הייתה הקלה משמעותית, אך לא מוחלטת. מידי פעם היו לי עקצוצים וגירודים קלים באיבר המין. לעתים צריבה.אחרי עוד חודשיים נגשתי שוב אל הרופאה והיא אמרה שאין לי כלום, ושאני חרדתית שאני צריכה לקבל טיפול פסיכולוגי. אבל בינתיים הגרד הולך ומחמיר. בהתחלה חשבתי שאולי המדים הצבאיים שלי צמודים, אז החלפתי לרפויים יותר. חשבתי שאולי התחתונים שלי צמודים מידי, אז החלפתי גם אותם. חשבתי שאולי אני שוטפת עם יותר מידי סבון, הפחתתי. אבל שום דבר לא עזר. בימים האחרונים הגרד הופך להיות בלתי נסבל. גם כשאני הולכת, יושבת, עומדת, בכל מצב.
    אני אובדת עצות ומתוסכלת.
    מה יש לי?? האם זו פטריה כרונית? האם נדבקים בפטריה מיחסי מין?
    האם הפות שלי יחזור איי פעם למצבו הראשוני??? האם פטריה זה דבר שבא והולך ולא נרפא לעולם כמו הרפס?
    והאם רופאת נשים יכולה להחליט שאני צריכה טיפול פסיכולוגי?
    אני חיילת..יש דרך להבדק אצלך במרפאה לא דרך הצבא כדי לבדוק מחלות מין?
    אנא ענה על כל שאלותיי כי אני אכולת פחד. תבין באיזה מצב בריאותי מצויין הייתי ובאיזה שינוי קיצוני אני נמצאת כרגע..
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מ'ס שאלות

הוספת תגובה

• מס שאלות

ד``ר שרגא וקסלר
    27/07/2010

נהיו לי הפרשות צהובות וחומות, והיה לי גרד תמידי.
    ^^האם בוצעה בדיקה של ההפרשה לוודא שזה פטריה ולא משהו אחר כי זה קובע את שאר התשובות לשאלות שלך.
    אבל בינתיים הגרד הולך ומחמיר.
    ^^בשלב זה יש לעשות גם קולפוסקופיה לברר סיבת הגרד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו