מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מפחדשלומי24/07/2010
קיימתי יחסי מין ובדיוק לכמה שניות הכנסתי את איבר מיני
האם יש סיכוי להדבקות?
ואם כן מה עלי לעשות?
הבנתי שהבדיקה מהימנה רק לאחר חודשים מרגע החשש להדבקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ..
מירית24/07/2010עם קונדום או בלי קונדום ?
תמיד יש סיכוי ממה אתה כל כך לחוץ ? זה לא הגיוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלי קונדום
שלומי24/07/2010בלי קונדום לכמה שניות
מה עלי לעשות עכשיו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
מירית24/07/2010לדעתי - הסר דאגה מליבך.. לרוב לא נדבקים כל כך מהר.. אם אין לך תסמינים, בכלל אתה יכול להרגע..
מקסימום- אתה יכול לעשות בדיקות כלליות למלות מין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
שלומי25/07/2010השאלה אם לא הייתה גמירה
האם יש סיכוי להדבק באיידס?
ולגבי הבדיקה אמרו לי שרק לאחר 3 חודשים מרגע החשש להדבקות אפשר ללכת להבדק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
מירית25/07/2010לרוב באמת הגבר מדביק את האישה כי הוא גומר בתוכה... אבל אפשר גם ההפך
איידס זו לא מחלה נפוצה בישראל אתה יודע...אם 1 מתוך 1000 חולה, אז הסיכוי שנדבקת הוא 1 מתוך 3000 ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאו יותר
מירית25/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשיעורים נמוכים בהרבה הרבה הרבה :)
נועה25/07/20101:1000 זאת בכלל לא מחלה נדירה, לפי זה היו אמורים להיות המון חולים בישראל,
ואין. סה"כ המחלה היא בשיעורים נמוכים בארץ (כנראה קצת יותר ממה שיש מעקב, בגלל שאנשים
לא נבדקים, אבל עדיין).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..לנועה
מירית26/07/2010קראתי שככה כנראה טעיתי
נ.ב אני ממשיכה להכנס לפורום כדי לפתח עמידות בפני מחשבות רעות על ההרפס
אני בכלל לא חושבת שזה נורא, וממש לא מעניין אותי הפצע הדבילי הזה , בייחוד שזהלא כואב
ממש לא מזיז לי , אבל למרות זאת (סתירה עצמית) צריך לעמוד על כך שיחקרו את הנושא, כי נראה כאילו אין פעילות בעניין.. ואנשים ממשיכים לסבול (חלק גדול מהם מנטלית ) אבל זה לא מזיז לי...
לא הייתי רוצה להדביק מישהו סתם אבל אם זה בעלי (ובדרך כלל הדבקה קוראת אחרי הרבה זמן) למרות מה שאומרים פה הרופאים, אם יידבק זה לא יהיה לו נורא.. בהתחשב בזה שאני צריכה להכנס להריון ולהביא ילדים (בלי עין הרע) אני חושבת שאפילו אז כדאי לא לספר.. פשוט לא לספר זה לא נורא ולא מחלה שמסכנת חיים, כולה פצע דבילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
מירית26/07/2010את חושבת שלחברי לשעבר יש גם הרפס ? אם שכבנו במשך שנתיים עם קונדום , לא שהיה לי פצע והוא לא אמר לי אף פעם משהו על הדבקה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה....
נועה27/07/2010את חושבת שלחברי לשעבר יש גם הרפס ? אם שכבנו במשך שנתיים עם קונדום , לא שהיה לי פצע והוא לא אמר לי אף פעם משהו על הדבקה ?
- זה לא אומר שיש לו, אולי הוא פשוט לא נדבק כי נזהרתם...
- וטוב שאת מתחילה להבין שזה לא נורא. מעבר לזה, זה "נראה לך" שלא עושים כלום,
אבל אני לא מבינה איך זה נראה לך, את הרי לא מכירה טוב גופים מחקריים ומעבדות וכו'...
משקיעים המון כסף במחקר, גם של תרופה להרפס, זה וירוס שמטריד הרבה אנשים..זה פשוט מאוד לא כזה פשוט למצוא תרופה..עובדה שהצליחו למצוא את האציקלוביר..
עובדים על זה. לא יודעת אם זה יקרה בזמננו, אבל מתישהו ימצאו... בינתיים תשמחי שזאת, סה"כ, לא מחלה קשה וזהו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמפחד...
ד``ר שרגא וקסלר27/07/2010אין לי פתרון לשאלתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)