עזרה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה..

לפני חודשיים בערך, הרגשתי תוך כדי שחבר שלי נגע בי שהוא שרט אותי בפתח התחתון של הנרתיק, חיצונית. אני בת 19.
    לפני שבוע, נגעתי בעצמי ושמתי לב שיש חיספוס באזור שבו היה הפצע. הסתכלתי במראה, וראיתי שיש לי כמו שלפוחיות מזעריות ורכות בפתח החיצוני התחתון של הנרתיק ואפילו קצת לכיוון פנים.
    במשך יומיים הייתי בטוחה שזו קונדילומה והייתי בהיסטריה נוראה. קבעתי תור אצל גניקולוג.
    הוא אמר לי שזה לא נראה כמו קונדילומה אלא כמו פטרת. נתן לי מרשם לאגיסטן ולפוליקוטן.
    השתמשתי באגיסטן, אבל כנראה לא הקדשתי מספיק תשומות לקריאת הוראות השימוש. קיימתי יחסי מין תוך כדי שלקחתי אגיסטן, כעת אני יודעת שלא הייתי אמורה לקיים יחסי מין בזמן הטיפול התרופתי.
    אני מבינה שזה לא אחראי. אבל מה שאובחן כ"פטרת" לא עבר. איני יודעת מה לעשות.
    אני אף חושבת שהאיבחון לא היה נכון, מכיוון שלא סבלתי מגירודים מצריבה או כאבים בכלל.
    אני משתמשת בגלולות ואמורה לקבל מחזור עוד שבועיים, לא פיספסתי אף גלולה וקיבלתי מחזור אתמול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה..

הוספת תגובה

• עזרה...

ד``ר שרגא וקסלר
    27/07/2010

אני מבינה שזה לא אחראי. אבל מה שאובחן כ"פטרת" לא עבר. איני יודעת מה לעשות.
    ^^אם לא עבר אז כדאי שתבדקי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו