מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מנסה להבין מה יש לי...שירן04/08/2010
שלום
אתמול בערב גיליתי שבחלק האחורי של הפין (כלומר לא החלק שאני רואה מלמעלה) ממש כבר לקראת שק האשכים גדל לי משהו שדומה לחצ'קון גם בגודלו וגם בהרגשה (כשאני נוגע זה מעט כואב אך לא צורב או שורף). מלבד הדימיון לחצ'קון אין על הגידול הזה מוגלה צהובה אלא נראה שהיא יותר אפורה. חשוב לציין שיש לי קטע כזה שאני תולש שיער מידי פעם מאזור זה ומאזור בפופיק סתם כי זה כיף ולמשל באזור בפופיק גדלו לי 2 חצ'קונים קטנים בגלל תלישת השיער אך הם נראים כמו חצ'קונים (אדמדמים עם מוגלה קטנה) לעומת ה"חצ'קון" שגדל לי ליד שק האשכים שהוא מרגיש קצת כמו גולה קטנה שנוצרה בפנים. בבקשה תעזרו לי על מנת להרגיע אותי או ההפך שאדע מה גורם לזה והאם יעבור
בברכה
שירן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירן, יתכן שאתה סובל מ..
ד''ר אריה י. ליפשיץ10/08/2010..פסוידופוליקוליטיס - "צמיחה הפוכה" של שערה מסולסלת עקב תלישתה וקריעתה בעומק זקיק השיער.
בכל מקרה לצורך אבחנה נדרשת בדיקה קלינית ואני ממליץ לך לפנות לבדיקת רופא עור. למותר לציין שאני ממליץ לך להמנע מתלישת השיער שם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)