מנסה להבין מה יש לי...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מנסה להבין מה יש לי...
    שירן
    04/08/2010

שלום
    אתמול בערב גיליתי שבחלק האחורי של הפין (כלומר לא החלק שאני רואה מלמעלה) ממש כבר לקראת שק האשכים גדל לי משהו שדומה לחצ'קון גם בגודלו וגם בהרגשה (כשאני נוגע זה מעט כואב אך לא צורב או שורף). מלבד הדימיון לחצ'קון אין על הגידול הזה מוגלה צהובה אלא נראה שהיא יותר אפורה. חשוב לציין שיש לי קטע כזה שאני תולש שיער מידי פעם מאזור זה ומאזור בפופיק סתם כי זה כיף ולמשל באזור בפופיק גדלו לי 2 חצ'קונים קטנים בגלל תלישת השיער אך הם נראים כמו חצ'קונים (אדמדמים עם מוגלה קטנה) לעומת ה"חצ'קון" שגדל לי ליד שק האשכים שהוא מרגיש קצת כמו גולה קטנה שנוצרה בפנים. בבקשה תעזרו לי על מנת להרגיע אותי או ההפך שאדע מה גורם לזה והאם יעבור
    בברכה
    שירן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מנסה להבין מה יש לי...

הוספת תגובה

• שירן, יתכן שאתה סובל מ..

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    10/08/2010

..פסוידופוליקוליטיס - "צמיחה הפוכה" של שערה מסולסלת עקב תלישתה וקריעתה בעומק זקיק השיער.
    בכל מקרה לצורך אבחנה נדרשת בדיקה קלינית ואני ממליץ לך לפנות לבדיקת רופא עור. למותר לציין שאני ממליץ לך להמנע מתלישת השיער שם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו