רופא מוזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רופא מוזר
    DANI
    12/11/2007

שלום רב אתמול הייתי אצל רופא בשל נגע בשק האשכים ופצע כיבי בפה שהיה לי בכל מקרה הרופא בדק את שק האשכים ואמר לי שזה כלום זיהום של בלוטת החלב...העניין הוא שאלתי אותו בקשר לפצע בפה הוא אמר לא יודע שאלתי אותו אם זה הרפס אמר לי יכול להיות....האם הגיוני שרופא ייתן כזו חוות דעת על נגע בפה???מה גם שלא נראה לי שזה הרפס משום שלא היו שלפוחיות כמו שתוארו והיה לי שם נגע קטנטן מן תוספת קטנה של עור שהייתה שם יותר מחצי שנה ופרקתי אותה כמו אידיוט עם הידיים(אני יודע שזה טפשי) בכל מקרה האם זה נורמלי שרופא ינהג כך???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רופא מוזר

הוספת תגובה

• המשך

DANI
    12/11/2007

אגב אני יודע שאתה לא מאמין בבדיקות דם להרפס אבל עשיתי להרפס 1 לפני כשנה ויצאתי שלילי וגם להרפס 2 ברור לי שיש מצב שנדבקתי אפילו מזה ששתיתי מאותה כוס עם חבר שלי לפני כמה חודשים בכל מקרה מה היית ממליץ לעשות????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לציין

DANI
    12/11/2007

יש לציין שנעשו בדיקות לעגבתזיבה איידס צהבות B C וכו והכל שלילי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצויין

ד''ר סרג' גרדשטיין
    15/11/2007

מצויין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקות להרפס

ד''ר סרג' גרדשטיין
    15/11/2007

זה לא שאיני מאמין לבדיקות אלא שאני טוען שבדיקות דם להרפס לא תמיד משקפים את המציאות או לא תמיד עוזרות על מנת לקבוע אם נגע נוכחי הוא הרפטי או אם לאו.

במיקרה של הרפס חוזר בפה , אין הרבה מה לעשות, במיקרים קשים מומלץ לקחת זובירקס מיד עם הופעת הנגעים . במיקרים קיצוניים של הרפס החוזר בתכיפות גבוה ובחומרה רבה ניתן לקחת טיפול מונע בזובירקס , זהו טיפול הנלקח כל יום במשך חודשים רבים.

בברכה.
    ד"ר גרדשטיין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רופא

ד''ר סרג' גרדשטיין
    15/11/2007

שלום רב,

לא כאן המקום להעביר ביקורת על רופאים אחרים, במיוחד שלא נכחתי במפגש שאתה מתאר... בכל מיקרה אם אינך מרוצה מייעוץ שקבלת אצל רופא פלוני אתה תמיד יכול לקבל ייעוץ נוסף מרופא אלמוני.
    הרפס יכול להתבטא בכיבים חוזרים בחלל הפה בלי אותן שלפוחיות מחוץ לפה כפי שזה בד"כ קורה. זו אינה מחלת מין אלא ריאקטיבאציה של זיהום ישן ב הרפס מסוג 1. במיקרה שלך נראה שאתה גרמת לאותו נגע בעצמך...

בברכה.
    ד"ר גרדשטיין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באמת מוזר

ליאור
    02/12/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו